Corey Coleman blev valgt som den første receiver og 15. spiller i 2016 draften. Derfor var der kæmpe forventninger til den unge receiver, men karrieren er for alvor på vej i den gale retning.

Blot to sæsoner blev det hos Cleveland Browns, som valgte at investere enorm kapital i den unge receiver tilbage i 2016. Coleman kom fra Baylor, hvor der ikke løbes komplicerede ruter. I Colemans tilfælde havde man dog set så meget til hans hurtighed og hans evne til at vinde de tætte bolde, at man godt turde tage chancen med ham.

Browns valgte at sluge kamelen, og Hard Knocks kunne i deres dokumentar vise, hvordan Coleman var blevet degraderet til 2. holdet og derefter handlet for lommeuld og byttepenge til Buffalo Bills, der ville give den unge receiver en frisk start.

Nu ser det dog ud til, at Coleman er færdig, inden han nogensinde kom i gang. Ifølge Joe Buscaglia fra det lokale nyhedsteam i Buffalo, så vil trænerteamet ikke tøve med at smide ham på porten, hvis han ikke opper sit spil.

Ifølge Buscaglia, har Coleman svært ved at lære Bills playbook – et problem, som Coleman også havde i Cleveland – og han har næsten ikke gjort noget indtryk i Buffalo.
Til Colemans held, har ingen af de andre receiverskuffelser gjort noget væsen af sig. Både Zay Jones og Andre Holmes greb en enkelt bold i Bills træningskamp mod Browns.