Buffalo Bills er blevet enige med den erfarne offensive linjemand, 31-årige David Quessenberry, der bl.a. har en fortid i Tennessee Titans.

Den tidligere Tennesee Titan og Houston Texan, David Quessenberry har fundet sig en ny arbejdsgiver. Han er nemlig blevet enig med Buffalo Bills om et 1-årigt samarbejde.

Quessenberry kom ind i ligaen i 2013 og blev, hvilket han nok er mest kendt for, en inspirerende solstrålehistorie, da han efter en Non-Hodgkin lymfom-diagnose overkom den farlige sygdom og kom tilbage på banen.

Selvom Quessenberry ikke ventes at få en starterrolle, når Bills åbner 2022-sæsonen, kan han alligevel skabe værdi for Buffalo-holdet. Spillere på den offensive linje får knups og slag på hvert eneste spil og har derfor en tendens til at blive skadede. Derfor er dybden på holdenes offensive linjer ofte afgørende for success.

Det er især i løbespillet, Quessenberry har sine styrker, og det er netop her, Bills har haft problemer de seneste år. Quessenberry har startet de seneste 25 kamp for Titans, hvor han har rangeret som en top 20 guard, hvorfor han i særdeleshed må regnes for at være en fornuftig forsikring.

Bills er også kendt for i ny og næ at kreere spil, hvor en eligible linjemand griber bolden. Her har Quessenberry også erfaring; han greb nemlig et touchdown i 2019.

Bills, der måske kun var en nu tidligere overtidsregel fra at komme i Super Bowl, har i højeste grad mesterskabsaspirationer i år, og det er denne slags træk, der går under raderen, som i sidste ende kan være udslagsgivende.

I sin karriere har spillet 35 kampe, hvoraf han har startet 25, plus 2 i slutspillet.