Buffalo Bills har forlænget aften med den dygtige og rutinerede pass rusher Jerry Hughes. 30-årige Hughes får to år ekstra på sin nuværende kontrakt.

Der var spekulationer om, hvorvidt Buffalo Bills ville vælge en defensive end med deres første valg i årets draft, men valget faldt i stedet for defensive tackle Ed Oliver. Det efterlod Bills med Jerry Hughes som deres ubestridte primære defensive end, og ham har de tænkt sig at holde fast i.

Den 30-årige Hughes har skrevet under på en toårig forlængelse med en værdi op til 23 millioner med 19,5 millioner garanterede. De to år lægges oveni hans tidligere kontrakt, som havde kontraktudløb efter 2019-sæsonen. Dermed er Hughes på kontrakt til og med 2021-sæsonen.

Rutinerede Hughes havde en rigtig stærk 2018-sæson, hvor han på trods af “kun” 7 sacks, var den spiller EDGE-rusher i ligaen, der var inde og lægge pres på quarterbacken med højest frekvens, i følge analysesitet Pro Football Focus.

Hughes blev valgt i første runde af draften i 2010 af Indianapolis Colts. Her blev det dog kun til skuffende 5 sacks på tre år, inden han kom til Buffalo. Hos Bills fik han gang i karrieren, og han har leveret 42 sacks på seks sæsoner.