Den fjerde startende quarterback i år på blot 10 kampe bliver Matt Barkley, der får spilletid for første gang siden 2016.

Det har ikke været en hemmelighed, at Buffalo Bills har problemer på quarterbackpositionen. Mens førsterundevalget Josh Allen fortsat er skadet, forsøger de nu med Matt Barkley, der ikke har spillet en kamp i NFLs grundspil siden 2016. Barkley har blot startet seks kampe i sin NFL-karriere, og han kom først til Bills for to uger siden.

Alligevel tror holdet mere på den tidligere USC-stjerne end på Nathan Peterman, der startede i sidste uge mod Chicago Bears. Netop Bears var det seneste sted, hvor Barkley fik spilletid i grundspillet. Han startede seks kampe for bjørnene i 2016, i den sæson kastede han otte touchdowns og 14 interceptions.

Dermed virker det til, at Bills vil gøre alt for ikke at starte Nathan Peterman, som har været ganske katastrofal. Den unge quarterback har kastet 12 interceptions på blot 130 kast i NFL, en historisk dårlig præstation. Buffalo forsøgte tidligere på året med Derek Anderson, men en skade satte veteranen ud af spillet.

Barkley var udset til at blive en stor stjerne i NFL efter at have gjort det godt for det traditionsrige USC-hold i college. Den nu 28-quarterback valgte dog overraskende at blive  en sæson yderligere i college end de fleste forventede. Det betød, at han gik fra en status som potentielt førsterundevalg til at blive draftet i fjerde runde af Eagles. Med undtagelse af 2016-sæsonen har han næsten ingen spilletid fået i NFL, men chancen for at vise sit værd mod Jets i søndagens opgør er nu klar.

Bills har et historisk dårligt angreb og scorer i gennemsnit under 11 point per kamp, dermed skal Barkley virkelig have en forfærdelig dag på kontoret, for ikke at forbedre holdets sæson statistisk.