Sammy Watkins ser frem til søndagens opgør mellem Baltimore Ravens og Kansas City Chiefs.

Baltimore Ravens fik langt fra en drømmestart på sæsonen, da de tabte til upåagtede Las Vegas Raiders i mandagskampen. Derfor har Ravens allerede ryggen mod muren, når de står over for sidste års Super Bowl-finalister fra Kansas City Chiefs i den kommende spillerunde.

I den forbindelse har medierne indstillet deres spotlys på Sammy Watkins, der nu skal iklæde sig de lilla farver og møde sine tidligere holdkammerater. Watkins tørnede ud for Chiefs i tre sæsoner, hvori han greb 129 bolde for 1.613 yards og otte scoringer.

Sammy Watkins blev forholdt sin skadesplagede og inkonsistente fortid på dagens pressemøde:

– For at være helt ærlig, så har jeg intet at skulle bevise over for dem (Kansas City Chiefs, red.). Jeg havde en fantastisk tid i Kansas City, hvor vi vandt rub og stub. I stedet er jeg fokuseret på at levere for mit nye hold og skabe et par store spil, som kan hjælpe os på vej i søndagens opgør, udtalte Sammy Watkins ifølge Baltimore Ravens’ officielle hjemmeside.

Sammy Watkins står noteret for 87 kampe i NFL for henholdsvis Buffalo Bills, Los Angeles Rams, Kansas City Chiefs og aktuelt Baltimore Ravens. Deri har Watkins grebet 325 bolde for 4.761 yards og 33 scoringer.

Baltimore Ravens (0-1) og Kansas City Chiefs (1-0) krydser klinger natten til mandag d. 20. september kl. 02.20 dansk tid.