For en uge siden blev det tidligere førsterundevalg, Takk McKinley, fritstillet af Atlanta Falcons. Cincinnati Bengals samlede ham prompte op på waiver-wire, men han dumpede det regelmæssige lægetjek. Nu er han i stedet landet hos San Francisco 49ers, hans tredje hold på en uge.

En lyskeskade har hæmmet McKinley og hans kampdeltagelse denne sæson, og selvom der ikke er reporteret nogen konkret årsag, kan man måske spekulere, om det ikke er denne nagende skade, der var være udslagsgørende for Bengals’ lægestabs beslutning.

Dette lader dog til at være en afgørelse, det pass rush-sultne hold, San Francisco 49ers, er glade for. De har nemlig gjort krav på McKinley. Hans fremtid med klubben afhænger dog stadig af 49er-lægestabens godekendelse.

McKinley har således formået at få tre hold på stribe på en og samme uge, hvilket må siges at være en bemærkelsesværdig bedrift.

Den kun 25-årige defensive end, der blev blev taget som nummer 26 i 2017-draften, blev forinden sæsonen regnet som en af Falcons’ bedste forsvarsspillere, burde have noget at byde på, når han bliver skadesfri. Går alt efter planen, er det nu, efter en omvej, 49ers-mandskabet, der får gavn af Takks ydelser.