I en alder af 35 år har Darnell Dockett valgt at indstille sin NFL-karriere. Det gør han som en del af Arizona Cardinals.

I mange år var den stærke defensive-end en af ligaens bedste, og han var en vigtig del af det Cardinals’ mandskab, som formåede at komme i en Super Bowl XLIII, hvor de tabte knebent til Pittsburgh Steelers efter det famøse catch af Santonio Holmes. Darnell Dockett gjorde ellers sit for at vinde, da han hele tre gange leverede et sack på Ben Roethlisberger.

.@ddockett will end his @NFL career where it started!

More info » https://t.co/9ITjAZTcTE | #ThanksNineO pic.twitter.com/F09TY1MLVP

— Arizona Cardinals (@AZCardinals) 25. juli 2016

Karrieren hos Arizona Cardinals stoppede ellers tilbage i 2014, hvor Cardinals cuttede den tidligere stjerne. Han skrev efterfølgende en kontrakt med San Francisco 49ers, men slog aldrig for alvor igennem og blev cuttet inden 2015-sæsonen. I dag underskrev han så en kontrakt på én dag hos Arizona Cardinals for at stoppe sin karriere hos dem.

After 10 NFL seasons…@ddockett is calling it a career: https://t.co/nzS2I09IEz (via @RapSheet pic.twitter.com/7YluOMk1dU

— NFL (@NFL) 25. juli 2016

Det lykkedes Dockett at blive udtaget til Pro Bowl tre gange i løbet af sin karriere. Han blev i 2004 draftet i tredje runde af Cardinals efter, han spillede sin college-karriere hos Florida State.