Det skorter ikke med selvtillid hos Patrick Peterson, der ser frem til den kommende sæson.

Der er næsten fire måneder til, at NFL-sæsonen forhåbentlig sparkes i gang, men spillerne ser allerede frem til at komme på græs igen. En, der lader til at se mere frem til det end andre, er Cardinals-spilleren Patrick Peterson, der har store forventninger til sit hold.

I et interview på podcasten The Hyperice Lab fortæller forsvarsprofilen, at holdet er det bedste han nogensinde har været en del af:

“På papiret er det her nok det bedste hold, jeg nogensinde har været en del af. Hvad vi har formået at tilføje til dette hold i år, hvad ledelsen har formået at opnå denne offseason uden at måtte mødes og være omkring hinanden, det er uden lige. Jeg mener, det er helt utroligt.”

Peterson er kendt med talentfulde omklædningsrum. I college tørnede cornerbacken ud for LSU Tigers, hvor kommende NFL-spillere som Eric Reid, Tyrann Mathieu, Morris Claiborn og Michael Brockers også spillede på samme tid.

Siden Peterson blev valgt med draftens femte valg i 2011 har han oplevet blandet succes, men var en central figur på det Cardinals-hold, der vandt 13 kampe i 2015. Arizona vandt blot fem kampe i fjor, men den 29-årige cornerback tror kun, at der skal tre ting til, før holdet står i Tampa og klargør sig til den kommende Super Bowl:

“Det hele handler om, om vi kan holde styr omklædningsrummet, kontrollere vores egoer og sikre os, at alle er på samme side og forstår, at vi er nødt til at forpligte os til hinanden, tro på hinanden. Hvis vi gør de tre ting, så kan vi være i Tampa (til Super Bowl-kampen red.), klar til at møde ethvert hold og klar til forhåbentlig at hente Lombardi-trofæet, det første Lombardi-trofæ, hjem til Arizona.”

Cardinals har skabt store overskrifter denne offseason ved at hente stjernereceiver DeAndre Hopkins og fulgte op på den bedrift med en meget flot draft. Om det er nok til at hente væsentligt flere sejre og være med i kampen om en plads i Super Bowl, det må tiden vise.