Houston Texans leverede en gennemført solid kamp og besejrede Arizona Cardinals med 31-21. Texans er dermed stadig i spil til slutspillet i AFC.

Houston Texans havde kniven for struben, da de her til aften fik besøg af Arizona Cardinals. Hvis AFC South-holdet fortsat skulle tro på at have noget spille for sidst i december, var man tvunget til sejr.
Og Texans fik da også den vigtige sejr med cifrene 31-21 i et opgør, der bølgede frem og tilbage. Men i anden halvleg trak Houston fra takket være et solidt løbeangreb anført af rookie D’onta Foreman, der scorede to touchdowns. Rookien afgjorde kampen på dette lange touchdownløb, hvor han desværre blev alvorligt skadet.

Stjernereceiver DeAndre Hopkins hev også et flot touchdown ind i løbet af kampen i direkte duel med Patrick Peterson, mens Jadeveon Clowney var en force på forsvaret og hovedårsagen til, at Adrian Peterson blot flyttede bolden 26 yards på 14 løb.
For gæsterne var Larry Fitzgerald pålidelig som altid med ni grebne bolde for 91 yards og et touchdown, mens TE Ricky Seals-Jones greb noterede sig for to touchdowns.
Sejren betyder, at de to mandskaber nu har præcis samme record på 4-6. Texans er dog klart bedre stillet i forhold til en slutspilsbillet, da AFC slet ikke er på samme niveau som NFC i år.
Og så nyd lige denne jubelscene!