Den 38-årige quarterback har ikke mere i tanken, og stopper således sin karriere.

Det er den anden iøjnefaldende nyhed, som er kommet fra Arizona efter sæsonafslutningen. Først annoncerede cheftræner Bruce Arians sin pensionering, og med dagens nyhed om Palmers pensionering in mente står Cardinals nu uden både cheftræner og quarterback. Carson Palmers beslutning kommer i kølvandet på en lang række skader, som har forpurret hans seneste sæsoner.

Palmer blev i sin tid drafted af Cincinatti Bengals, som tog ham med det første pick i 2003-draften. Carson Palmer repræsenterede Cincinatti Bengals i sine første otte sæsoner, før han blev tradet til Oakland Raiders, hvor han spillede i to år. I de seneste fem sæsoner har han tørnet ud for førnævnte Arizona Cardinals, hvor han blandt andet opnåede sin tredje udnævnelse til Pro Bowl i år 2015. Han vil også blive husket for sit legendariske spil mod Green Bay Packers i slutspillet, som I kan se nedenfor:

Carson Palmer siger følgende om sin beslutning: “I løbet af mine år som aktiv spiller har jeg haft adskillige holdkammerater, der har besluttet at sige stop. Når jeg har spurgt dem, hvordan de vidste, at det var tid til at sætte støvlerne på hylden, har de typisk svaret: ‘det er noget, du bare ved,’. For mit vedkommende er det nu blevet den tid. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg er sikker på, at det er den rigtige beslutning.”

I løbet af sin karriere står Carson Palmer noteret for 46.247 yards, 294 touchdowns og 187 interceptions. Med sin pensionering in mente råder Cardinals i skrivende stund over quaterbacks som Drew Stanton, Blaine Gabbert og Matt Barkley, og ventes således at være på udkig efter en ny, langtidsholdbar løsning på den ledende position.