Cardinals’ cornerback Josh Shaw, der er på injured reserve, har fået karantæne resten af året og hele 2020-sæsonen for at have spillet på NFL-kampe under et besøg i Las Vegas.

Som spiller eller ansat i NFL er det på ingen måde lovligt at spille penge på NFL-kampe, og Cardinals’ cornerback Josh Shaw har måtte sande, at straffen for brud på disse regler er meget hård.

I forbindelse med en tur til Las Vegas skulle Shaw have spillet på nogle NFL-kampe, og NFL har derfor valgt at give ham karantæne resten af indeværende sæson og hele 2020-sæsonen. Shaw har tre dage til at appellere karantænen.

27-årige Shaw har ikke spillet i år, da han har været på injured reserve, og han har ikke været i nærheden af holdet siden pre season, og i følge NFL har der ikke været tale om, at Shaw har benyttet sig af information stammende internt fra NFL-organisationerne.

I følge NFL Networks Ian Rapoport var Shaw taget til Las Vegas med nogle High School-kammerater, og her skulle han have misforstået reglerne og smidt penge på NFL-kampe, hvilket ikke er tilladt som spiller i ligaen. I følge Rapoport havde Shaw misforstået en nylig domstolsafgørelse, der gjorde det muligt for individuelle stater at tillade sportsbtting.

Shaw, der har spillet 55 NFL-kampe siden starten af 2015-sæsonen, har samarbejdet med NFL, efter han blev gjort opmærksom på sit regelbrud.