Carson Palmer og Arizona Cardinals tabte i går til Minnesota Vikings med 30-24, og holdet virker mindst ligeså forundrede som os seere over, hvordan dette hold kan præstere så ringe.

Linebacker, Kevin Minter, sagde det ganske rigtigt på pressemødet: ”Hvornår vågner vi op? Hvornår begynder vi at spille, som vi ved, vi kan?”

Arizona Cardinals (4-5-1) forbliver sæsonens største skuffelse. I nærmest samtlige af deres kampe har de vist samme kvaliteter, som nærmest gjorde dem usårlige i 2015. David Johnson leverer fortsat den ene toppræstation efter den anden, og Carson Palmer er endelig blevet skadesfri.

Alligevel fungerer konceptet ikke. Larry Fitzgerald var også hudløs ærlig i sit post-interview: ”Det er svært at vinde i NFL. Det er forbandet svært. Man er nødt til at tage sine chancer og levere varen, og det har vi desværre ikke været i stand til i år.”

Arizona Cardinals må siges at have udspillet sine slutspilsaspirationer, og nu venter Atlanta Falcons, Washington Redskins, Miami Dolphins, New Orleans Saints, Seattle Seahawks og Los Angeles Rams i resten af 2016.

1 KOMMENTAR

  1. Når holdets o-line ikke giver Palmer mere tid til de dybe kast, så er deres filosofi ikke mange potter p.. værd, for Palmer har ikke benene til at købe sig tid, som en vis Mr. Wilson i Seattle.