Der er kun et par dage siden, at Falcons valgte at fritstille Robert Alford, men den 30-årige cornerback har allerede fundet et nyt job. Arizona Cardinals har givet ham en treårig kontrakt.

Robert Alford var i flere år Atlanta Falcons’ starter modsat Desmond Trufant, men for et par dage siden valgte Falcons at fritstille den erfarne cornerback for at spare penge.

Med fem år som fast starter tog det dog ikke lang tid, før Alford fandt et nyt job. Arizona Cardinals har efter blot et par dage på det frie marked givet den 30-årige cornerback en treårig aftale til en værdi på op mod 22,5 millioner dollar.

Kontraktens størrelse indikerer, at Alford er udset til at være starter sammen med Patrick Peterson på cornerback i Vance Josephs nye forsvar. Cardinals har et stort økonomisk råderum i dette års free agency, så dette vil næppe være deres sidste nyerhvervelse i dette forår.

Robert Alford blev draftet i anden runde af Falcons tilbage i 2013-draften og nåede at spille 88 grundspilskampe for Falcons. Han nåede også at deltage i en Super Bowl, hvor han havde en pick-six i Falcons’ nederlag til New England Patriots.