Arizona Cardinals forstærkede i weekenden de bageste geledder på forsvaret med cornerback Malcolm Butler.

Når Malcolm Butler løber ind til sin første hjemmekamp for Arizona Cardinals, så kan han med glæde tænke tilbage på det største øjeblik i hans otte-årige NFL-karriere. Det var nemlig på State Farm Stadium (dengang University of Phoenix Stadium), at han lavede et historisk spil.

Malcolm Butler er mest kendt for sin interception i Super Bowl XLIX, hvor den undraftede rookie med få sekunder igen af opgøret mod Seattle Seahawks trådte ind foran et kast fra Russell Wilson og afgjorde kampen.

Efter Super Bowl-successen fulgte en mærkelig deroute i New England, hvor han efter fire år i klubben til sidst blev fyret og i stedet flyttede til Tennessee Titans med en mega-kontrakt i hånden. Her har han spillet han de seneste tre sæsoner, men blev lidt overraskende fritstillet af klubben i starten af marts.

Nu har han så fundet en ny arbejdsgiver og vender tilbage til det stadion, hvor Super Bowl XLIX blev spillet, når han fremover bliver en del af Arizona Cardinals.

Den 31-årige cornerback har været i to Pro Bowls og er én gang udvalgt til NFLs All Pro hold (2016). Hans kontrakt er kun på ét år til en værdi af op til 6 millioner dollars.

Han træder ind på et hold, der har brug for hjælp på cornerback-positionen, ikke mindst efter at holdets mangeårige stjerne Patrick Peterson tog til Minnesota.