Wide receiver Larry Fitzgerald har netop skrevet under på en et-årig kontrakt med Arizona Cardinals, der bliver hans 16. sæson i NFL.

 

Fitzgerald har de seneste år leget med tanken om at stoppe karrieren, men har nu skrevet under på endnu et år i ørkenen. Det er helt sikkert glædeligt nyt for den unge quarterback, Josh Rosen, samt den ny cheftræner, Cliff Kingsbury. Selvom Fitzgerald ikke længere kan dominere på rent talent og atletisk evne, vil han fylde en yderst vigtig rolle som veteran, leder og sikkerhedsventil for Josh Rosen.

 

 

I 2018-sæsonen overtog Fitzgerald 2. pladsen for flest gribeyards i NFLs historie fra Terrell Owens. Nu står hans 16.279 gribeyards kun bag Jerry Rice, der med sine enorme 22.895 gribeyards må siges at ligge pænt ude i horisonten.

Larry Fitzgerald tilhører den sjældne race af NFL spillere, der spiller en lang og gloværdig karriere kun med ét hold. Han blev draftet som nummer tre i første runde i 2004 draften, bl.a. foran Philip River og Ben Roethlisberger. Eli Manning blev taget som den første spiller det år.