Panthers’ nu tidligere defensive koordinater, Steve Wilks, bliver den nye head coach i Cardinals, det meldes nu officielt på holdets Twitter-profil. 

Efter en knapt så succesfuld sæson i Phoenix meddelte 65 årige Bruce Arians, at han ville trække sig tilbage og nyde sit otium. Nu har Cardinals så fundet deres mand, og det bliver 45-årige Steve Wilks, der har haft en ganske flot sæson som defensiv koordinator for Panthers.

Steve Wilks startede sin trænergerning i NFL som DB coach i Bears i 2006, hvorefter han drog til Chargers i 2008, inden han i 2012 kom til Carolina Panthers ligeledes som DB coach. Til denne sæson blev han så forfremmet til defensiv koordinator.

Wilks kommer til et Cardinals hold, der bestemt går en interessant offseason i møde. 2017-sæsonen for Arizona Cardinals var på mange måder som en lidt sporadisk forestilling, hvor man sluttede 8-8. Det skal blive spændende at se, hvad Wilks kan gøre med et med et mandskab, der bestemt besidder talent på begge sider af bolden.

Et af de første punkter på dagsordenen for Wilks må forventes at være at finde en løsning på quarterback-positionen, efter 36 årige Carson Palmer meldte sin pension. Samtidig er der tvivl om, hvorvidt den 11-dobbelte Pro-Bowl-receiver Larry Fitzgerald fortsat er at finde i ørkenbyen til næste sæson.