Efter to nederlag på stribe skal Kansas City Chiefs forsøge at genfinde sejrsformlen mod divisionsrivalerne Denver Broncos, der har vundet de to sidste kampe. Denne uges torsdagskamp kunne være mere spændende end som så.

Sports Authority Field danner rammen for et sæsondefinerende opgør mellem Denver Broncos og Kansas City Chiefs.

Anført af et velspillende forsvar har Broncos vundet to kampe i træk mod henholdsvis Los Angeles Chargers (20-13) og Tennessee Titans (16-0). Dermed kommer Vic Fangios tropper til nattens opgør med en fin portion selvtillid.

Omvendt bekymrende står det til i Kansas City, da Andy Reids tropper har tabt de seneste to kampe. Patrick Mahomes fik dog sit favoritvåben Tyreek Hill tilbage i den seneste spillerunde, og de to kombinerede straks for 80 yards og to touchdowns.

Seneste nyt på skadesfronten
På skadesfronten skiller Kansas City Chiefs sig også negativt ud. Således må Andy Reid se bort fra tackle Eric Fisher (lyskenproblemer), cornerback Kendall Fuller (fingerskade), defensiv tackle Chris Jones (lyskenproblemer), guard Andrew Wylie (ankelskade) og receiver Sammy Watkins (forstrækning).

Hos Denver Broncos er kun cornerback Bryce Callahan (fodskade) dømt ude. Derudover er der tvivl om tackle Ju’Wuan James, som døjer med knæproblemer.

Hold øje med…
Kan Philip Lindsey fortsætte blødningen på Chiefs’ løbeforsvar?

Kansas City Chiefs’ løbeforsvar har mildest talt været katastrofalt i 2019. Således har forsvaret tilladt hele 161.8 løbede yards pr. kamp i 2019, hvilket er tredjedårligst i NFL. Det var ligeledes løbespillet, der grundlagde Texans’ flotte og seneste sejr i Kansas City, da Carlos Hyde, Deshaun Watson og Duke Johnson kombinerede for 192 yards og tre touchdowns.

Dermed har Philip Lindsey optimale arbejdsbetingelser for at kickstarte sin sæson. Foreløbigt har Lindsey løbet for 397 yards (13. flest i NFL) og scoret fire touchdowns i 2019. Hvis Denver Broncos skal gøre sig forhåbning om at slå Kansas City Chiefs, er det altafgørende, at de får etableret et dominerende og tidskrævende løbespil. Det vil også tage presset af Joe Flacco, der ikke just har set imponerende ud for sit nye mandskab efter sin tilkomst fra Baltimore Ravens.

Kan Patrick Mahomes holde Chiefs’ angreb kørende?
Kansas City Chiefs’ angreb har været en ubalanceret fornøjelse i 2019 med 203 kastespil og 112 løbespil. Det vidner om, at Andy Reid og co. stoler troligt på, at Patrick Mahomes egenhændigt kan vinde kampene.

Det bliver derfor interessant at følge beskyttelsen af Mahomes mod Broncos’ profilerede pass rush – anført af Von Miller, som har leveret 12,5 sacks i 16 kampe mod Kansas City Chiefs i sin karriere. Mahomes er blot blevet sacket otte gange i 2019, hvilket både er et resultat af hans houdini-agtige evner til at forsvinde ud af presset, samt af en velfungerende offensiv linje.

Endelig bliver det også interessant at følge Tyreek Hills fortsatte tilbagekomst til- og betydning for Chiefs-angrebet. Den vævre receiver står dog kun noteret for en enkelt scoring i sine seks indbyrdes opgør mod Denver Broncos.

Ugens Spiltip
Sony Michel leverede lige nøjagtigt de påkrævede løbeyards mod New York Giants til at sikre sidste uges spiltip.

I denne her uge har Danske Spil odds 1.75 på, at Kansas City Chiefs vinder med minimum 2,5 points inklusiv eventuel forlængede spilletid – og det skal prøves!

Jeg forventer, at Andy Reid og co. rejser sig efter de seneste par nederlag og vinder på Mile High.

Det er til trods for, at Broncos kan få held med at holde Mahomes på sidelinjen via et par løbetunge og tidskrævende angrebsserier. Men i sidste ende bør Mahomes sætte flere points på tavlen end Joe Flacco.

Spil ansvarligt!

Pick
Kansas City Chiefs vinder opgøret med 27-20.