San Francisco 49ers (7-0) skal forsøge at fortsætte sin ubesejrede stime, når mandskabet gæster divisionsrivalerne fra Arizona Cardinals (3-4-1).

I den seneste spillerunde kom førsteårstræner Kliff Kingsbury ned på jorden igen, da Arizona Cardinals blev udspillet af New Orleans Saints, der havde Drew Brees tilbage, med 31-9. Forinden havde Cardinals vundet tre sejre på stribe, og særligt angrebet – anført af Kyler Murray – har vist, at det kan bide skeer med de fleste hold i NFL.

Nu venter de ubesejrede San Francisco 49ers, der senest fejede gulv med Carolina Panthers i et opgør, som Kyle Shanahans tropper vandt med 51-13. Særligt Nick Bosa var i hopla og leverede fire tacklinger, tre sacks og en interception.

Seneste nyt på skadesfronten

Værterne må sandsynligvis undvære deres to startende running backs David Johnson (ankelskade) og Chase Edmonds (forstrækning), hvorfor vi sandsynligvis får en del at se til nytilkomne Kenyan Drake, der senest blev hentet fra Miami Dolphins. Derudover har hverken Zach Allen, Justin Murray og Haason Reddick trænet med i den indeværende uge.

Kyle Shanahan skal ligeledes forholde sig til en række skadesproblemer til centrale spillere. Skadeslisten tæller bl.a. running back Matt Breida (ankelskade), fullback Kyle Juszczyk (knæskade) og tackle Mike McGlinchey (knæskade) – og de forventes først tilbage i den næstkommende spillerunde mod Seattle Seahawks. Der er ligeledes tvivl om cornerback Ahkello Witherspoon og tackle Joe Staley, der begge har siddet ude siden starten af sæsonen.

Hold øje med…

Kyler Murray vs. 49ers’ defensive linje

Den purunge Kyler Murray har bevist, at han hører til i NFL halvvejs gennem sin debutsæson. Murray står foreløbigt noteret for 1.768 kastede yards, syv touchdowns og fire interceptions – samt 279 løbede yards og to touchdowns heraf.

Læs også: Sjældent møde mellem to unge stjerner

Det bliver imidlertid ikke lettere for Murray, når han står over for 49ers’ forsvar, og særligt enhedens defensive linje har været dominerende i 2019. Nick Bosa, DeForest Buckner og Arik Armstead har kombineret for 15,5 sacks for sæsonen, og vil utvivlsomt komme efter Kyler Murray, der allerede er blevet sacket 23 gange i 2019. Det bliver således afgørende for Murray, at han formår at komme ud af presset – f.eks. via designede spil, hvor han kan komme ud på siden af sin lomme eller kaste kort og hurtigt.

Tevin Coleman vs. Cardinals’ løbeforsvar

Én af de bærende årsager til, at Arizona Cardinals fik prygl af New Orleans Saints i ottende spillerunde, var deres manglende evne til at stoppe Latavius Murray, som løb for 102 yards og et touchdown.

Med tanke på 49ers-angrebets alsidige og dygtige løbeangreb, kan Cardinals’ 25. rangerede løbeforsvar godt forberede sig på endnu en lang aften. Særligt Tevin Coleman eksploderede senest mod Carolina Panthers, da han krydsede 105 løbede yards og leverede fire (totale, red.) touchdowns. Der er sandsynligvis lagt op til en større arbejdsbyrde for Tevin Coleman i nat – grundet skadeskvalerne til Matt Breida. Det bliver interessant at se, om den tidligere Falcons-spiller kan fortsætte takterne.

Spiltip

Vi ramte plet med spiltippet for fjerde uge i træk, da Case Keenum blev sacket 3 gange af sit gamle mandskab, Minnesota Vikings. Dermed er artikelseriens spiltips 5-3 for sæsonen.

Jeg tror, vi har en relativt pointrig affære i vente med to – på papiret – spændende angreb. Til trods for at 49ers’ forsvar kan gøre livet ualmindeligt surt for Kyler Murray, er det ikke utænkeligt, at Cardinals kan levere en række ”ligegyldige” point (garbage time points, red.) til sidst i opgøret.

I den forbindelse giver Danske Spil odds 1,97 på over 43,5 points i kampen. Cardinals er gået over linjen i fem af otte kampe gange, mens 49ers har gjort det fire gange på syv forsøg i 2019.

Spil ansvarligt!

Forudsigelse

San Francisco 49ers bør kunne gøre ualmindeligt ondt på Arizona Cardinals’ forsvar med sit stærke og alsidige løbeangreb. Det giver 49ers muligheden for at kontrollere opgøret, hvortil forsvaret kan komme efter- og gøre livet surt for Kyler Murray.

Jeg forventer, at 49ers vinder torsdagskampen med 34-17.

Skriv en kommentar