Draften ligger efterhånden flere måneder tilbage, men Cleveland Browns er endelig blevet enige med deres førsterundevalg.

Jedrick Wills og Cleveland Browns er blevet enige om kontrakt, og rookien er nu officielt en del af holdet. Kontrakten vil som alle kontrakter til draftede rookiespillere løbe fire år. Det, der var til forhandling var det specifikke beløb og antallet af garanterede penge. Kontrakten endtemed at indbringe den store offensive tackle næsten 20 millioner dollars.

Wills blev draftet som den tiende spiller i årets draft og får alle pengene i sin første kontrakt garanterede, det skriver spillerens agent Nicole Lynn på Twitter.

Den 21-årige offensive tackle var et stjerneskud for Alabama Crimson Tigers, hvilket førte til, at han blev valgt som den anden offensive tackle i 2020 draften, efter New York Giants valgte Andrew Thomas med det fjerde valg.

Netop offensiv tackle blev set som Clevelands helt store svaghed efter den forgangne sæson. Nu har det officielt tilknyttet et af årets største talenter til truppen, og han vil kunne træne med holdet, når det engang bliver tilladt med COVID-19 in mente.

Browns mangler nu blot at blive enige om kontrakter med to af deres draftede spillere. Det drejer sig om safety Grant Delpit og linebacker Jacob Phillips, der blev valgt i henholdsvis anden og tredje runde.