Der er ikke plads til mange flere fejltrin, hvis Pittsburgh Steelers skal gøre sig gældende i slutspillet. Så klar var T.J. Watt i mælet efter Steelers’ mangelfulde præstation i Cincinnati.

Pittsburgh Steelers (5-5-1) fik ikke et ben til jorden, da de blev sendt hjem fra Ohio med et gedigent nederlag på 41-10 til divisionsrivalerne fra Cincinnati Bengals. Og for at gøre ondt værre er det første gang siden 2009, at Bengals vinder begge indbyrdes opgør med Steelers i en enkeltstående sæson.

Foruden Ben Roethlisbergers åbenlyse vanskeligheder var det iøjnefaldende, at Steelers’ forsvar tillod 5,7 yards pr. spil og grundlæggende havde svært ved at sætte Joe Burrow under pres. Det var også en noget fortørnet T.J. Watt, som mødte pressen efter afklapsningen:

– Vi kan simpelthen ikke fortsætte med at spille på den her måde, hvis vi vil gøre os gældende. Vi blev ganske enkelt ydmyget – og det er ikke noget, vi kan være bekendt. Nu er vi nødt til at se fremad – vel vidende at alle har set og oplevet, dét der skete i dag, udtalte T.J. Watt via ESPN.

Med nederlaget er Pittsburgh Steelers 5-5-1 for sæsonen og er dermed sidst i den konkurrencedygtige AFC North. Omvendt har Cincinnati Bengals vind i sejlene og befinder sig inden for slutspilsrækkevidde efter syv sejre og fire nederlag.