Der blev sat imponerende rekorder i denne uge, og så nærmer trade deadline sig.

Bears har stadig problemer med kickere. Chargers fyrer en træner, Falcons burde fyre en træner, og så er der næsten trade deadline. Her er 10 ting vi lærte i uge 8.


1. Bears’ kroniske kicker-problemer fortsætter

Bears’ kicker-problemer blev kendt vidt og bredt med Cody Parkeys berygtede Double-Doink i slutspillet sidste år. Desværre går det ikke særlig meget bedre med afløseren Eddie Piñeiro. Søndag mod Chargers stod han for et skud på stolpen og med chancen for at afgøre kampen til sidst missede Piñeiro fra 41 yards og sendte sejren til Los Angeles. Kickers matter!


2. Chargers fyrer Whisenhunt

Takket være Piñeiro blev det til en sejr for Chargers, men angrebets præstation i denne sæson har ikke været tilfredsstillende. Så mandag fyrede Chargers deres offensive koordinator Ken Whisenhunt. Chargers er nummer 17 på angrebet, når det kommer til yards per kamp, men kun nummer 23 i point per kamp med 19,6. Quarterback-træner Shane Steichen tager midlertidigt over.


3. Kitchens skulle aldrig have været head coach

Freddie Kitchens imponerede som offensiv koordinator for Browns i sidste sæson, og fik det bedste ud af quarterback Baker Mayfield. Derfor gav holdet ham stillingen som head coach, men det fungerer ikke. Angrebet fungerer slet ikke på trods af stjerner som Mayfield, Odell Beckham Jr., Jarvis Landry og Nick Chubb, og Kitchens playcalling har til tider været forfærdelig. Browns har begået flere penalties end noget andet hold i ligaen, og søndag lod han med vilje sin punt-enhed lave en false start, så han kunne gå efter en fjerde down og 16. Det hele tilsyneladende for at gemme en timeout. Sorry what?


4. Brees bliver første spiller til at nå 75.000 yards

Drew Brees vendte tilbage til startopstillingen for Saints i sejren over Cardinals søndag, og selvom der sikkert ikke havde været brug for det, så blev det en stor dag for Brees og co. Den levende legende kastede for 373 yards, og det bragte ham over 75.000 yards for karrieren som den første nogensinde. Omregnet er det lige i underkanten af 69 kilometer eller nogenlunde fra Århus til Fredericia. Ikke dårligt.


5. J.J. Watt misser resten af sæsonen

Han er én af de bedste forsvarsspillere i sin generation. Men skader har de seneste år været en klods om benet på J.J. Watt, og søndag gik det galt igen. I sejren over Raiders overrev Watt en brystmuskel, og det koster nu resten af sæsonen for stjernespilleren. Trist for danskere, der eventuelt skal til London i næste uge, hvor Texans spiller, eller tager med på tur med Gul Klud og LA Travel sidst i november, hvor Texans også er på programmet.


6. Bosa-brødrende er rimelig vilde

Vi vidste Joey Bosa var god, og vi havde en forventning om, at hans lillebror kunne leve op til den samme standard. Søndag viste Nick Bosa, at han i den grad kan leve op til storebrors evner. Lille Bosa lavede tre sacks mod Panthers, og Bosa-brødrende har nu syv sacks hver i denne sæson.


7. Belichick med 300 sejre

300 sejre. Det antal nåede Bill Belichick søndag med sejren over Cleveland Browns – det hold, der fyrede ham, fem år inden han blev head coach i New England. 300 sejre. Det svarer til næsten 11 sejre om året, siden han vandt sin første kamp som head coach for Browns – over Patriots – tilbage i 1991. Siden Belichick kom til Patriots i 2000 har holdet vundet 263 kampe. Det svarer til 13,8 kampe HVER ENESTE SÆSON!


8. John Elway ved ikke, hvordan man administrerer quarterbacks

Den tidligere Super Bowl-vinder for Broncos havde styr på at spille quarterback. Men det med at administrere dem, går ikke så godt. Joe Flacco har været mildest talt skuffende i denne sæson, men alligevel har man stædigt nægtet at aktivere rookie Drew Lock fra injured reserve. Mandag kom det så frem, at Joe Flacco ikke kan spille i næste uge på grund af en skade, så nu er starteren Brandon Allen. Drew Lock kan tidligst spille mod Vikings i uge 11. Det er sådan man spilder muligheden for at finde ud af, om man har sin fremtidige quarterback i Lock.


9. Er Dan Quinn stadig head coach i NFL?

Falcons tabte igen. Denne gang kun med et touchdown, men ved pausen var Falcons bagude med 24-0. På hjemmebane. Falcons er nu 1-7 og Atlanta er ringe, ringe, ringe. Det ville være det optimale tidspunkt for Falcons at fyre head coach Dan Quinn nu, siden Atlanta er gået på bye week, men noget tyder på, det ikke sker. Hvis John Elway er for stædig med sine quarterbacks er Arthur Blank for stædig med sin træner.


10. Trade deadline i aften

Læser du dette tirsdag, så husk, at der er trade deadline i aften. Siden sidste uge er der allerede sket en del handler, og der kommer næsten med garanti til at ske noget i løbet af eftermiddagen og først på aftenen dansk tid. Spillere som Emmanuel Sanders, Mohammed Sanu, Quandre Diggs blev tradet allerede inden denne weekend, og siden er både Kenyan Drake og Leonard Willams blevet sendt videre. Inden deadline i aften kan spillere som Trent Williams også have nyt hold.