Flere profiler på quarterback er den seneste uge blevet meldt ude for sæsonen – og så er en enkelt quarterback blevet bænket. Her er 10 ting, vi lærte af uge 11.

1. Så gik den ikke længere for Zach Wilson
Den udskældte quarterback blev således bænket mod Bills, og nu er det hans reserve Tim Boyle, der står til at få starten i næste uges kamp. Ikke at Boyle gjorde det bedre som afløser for Wilson, men desperationen er ved at sætte ind for Jets, der drømmer om snart at få Aaron Rodgers tilbage.

2. Burrow færdig for sæsonen
En, der ikke kommer tilbage i år – desværre – er Joe Burrow. I torsdagskampen mod Ravens, men Bengals-quarterbacken skadet, og det står nu klart, at hans sæson er ovre. Dermed er Bengals’ håb om en stor sæson formentlig også helt ovre, og det baner vejen for netop Ravens og Browns i AFC North. Eller i hvert fald Ravens, fordi..

3. Deshaun Watson er OGSÅ færdig for sæsonen
Faktisk var det en rigtig skidt uge for startende quarterbacks i AFC North. Joe Burrow er færdig for sæsonen, og det er Deshaun Watson også. Meldingen om Watson kom allerede inden denne uges kampe, og i hans sted var det rookie Dorian Thompson-Robinson, der fik starten for Browns. Og selvom Cleveland vandt, så var det nok mere et produkt af Steelers’ inkompentence og et godt Browns-forsvar end det var DTR’s skyld.

4. Brandon Staley er en presset mand
Chargers-træneren kunne ikke holde sig tilbage søndag efter nederlaget til Packers og begyndte at vrisse ad pressen. Det er aldrig et godt tegn. Staley holder fast i, at hans spilkald, hans gameplan og hans coaching virker og er den rigtige, men at spillerne ikke eksekverer. *Taber omklædningsrummet om 3…2…1…

5. Bears var lige ved og næsten mod Lions
Justin Fields var tilbage for Bears søndag og sikke en forskel, det gjorde. Det hjalp så også, at Jared Goff forærede Chicago bolden tre gange, men det var faktisk kun et vildt comeback til sidst, der reddede Lions fra et skidt nederlag her. Bears kan se perspektiver, og Lions kan glæde sig over, at de også kan vinde i modgang – men det spil går ikke i slutspillet.

6. Texans og Stroud vandt trods tre interceptions
Det samme kan siges for Texans. De vandt endnu en gang – denne gang over Cardinals, og C.J. Stroud så igen rigtig god ud. Men det var stadig hans måske værste kamp i karrieren med tre interceptions. Heldigvis var det mod Cardinals, og så kan man vinde alligevel

7. Divisionsopgør er mærkelige
Det er derfor, at Giants pludselig brænder banen af og smadrer Washington Commanders. Hele tre touchdowns kastede quarterback Tommy DeVito, mens Sam Howell kastede tre interceptions, og så vandt Giants – det dårligste hold i NFL – en storsejr.

8. Afgørelse i NFC West kan nærme sig
49ers er tilbage på sporet og vandt sikkert over Buccaneers. Seahawks tabte et vigtig skridt med nederlaget til Rams søndag. Dermed er der lagt op til tre potentiet meget afgørende uger i NFC West, når netop Seahawks og 49ers mødes to gange de næste tre uger. Hvis 49ers vinder begge er sejren i NFC West så godt som sikker.

9. Broncos er det hotteste hold i NFL
Det holdt hårdt for Denver, der skulle helt hen til sidst i kampen før sejren mod Vikings blev sikret søndag nat. Men med fjerde sejr på stribe er Broncos nu det hold i NFL med flest sejre i træk (sammen med Eagles) – det var i øvrigt Vikings før søndagens kamp. Broncos’ forsvar har i øvrigt vendt skuden efter den dårlige start på sæsonen og har nu lavet 12 turnovers i de seneste tre kampe. Det er helt vanvittigt.

10. Eagles vandt Super Bowl rematch
I en kamp, der viste alt andet en sprudlende angrebsspil var det den ældste Kelce-bror og hans hold Philadelphia Eagles, der løb med sejren. Dermed er Eagles 9-1 og styrer direkte mod førstepladsen i NFC, mens Chiefs med nederlaget har åbnet kampen i AFC og afgivet førstepladsen i konferencen til Baltimore Ravens.