Vi fik sæsonens vildeste spil, flere tophold var i problemer og Bears tager endnu en tur i quarterback-karrusellen. Her er 10 ting, vi lærte i uge 10.

1. Hail Murray!

Og DeAndre Hopkins. De to så således ud til at have tabt i de døende minutter af kampen mod Buffalo Bills efter en flot angrebsserie fra Bills-quarterback Josh Allen. Men Kyler Murray og hans stjernereceiver ville det anderledes, og i sæsonens vildeste afslutning skabte de to vel årets spil. Døm selv.

2. Steelers dundrer videre

Kunne Cincinnati Bengals og deres rookie quarterback Joe Burrow true ubesejrede Pittsburgh Steelers? Svaret var nej. Steelers var aldrig for alvor i problemer mod Bengals, og med en sejr på 36-10 viste Steelers, at de i år – måske med undtagelse af Chiefs – er det bedste hold i AFC.

3. Buccaneers kom tilbage på sporet

Efter næsten at have lavet et æg mod New Orleans Saints i sidste uge kom Tom Brady og co. tilbage på sporet mod Carolina Panthers, der fik et nederlag på 46-23 i værtsgave af divisionsrivalerne fra det vestlige Florida. Nu skal det blive spændende at se, om Buccaneers de kommende uge kan fortsætte det gode angrebsspil og bevise, at kampen mod Saints var en enlig svale.

4. Brees skadet – kan Saints fortsætte succesen?

Drew Brees brækkede et par ribben mod 49ers, og han er nok ude i et par uger. Saints er 7-2, men spørgsmålet er nu, om de kan fortsætte succesen med Jameis Winston som quarterback. Det ville næsten være for godt til at være sandt for Saints, hvis Winston formår at holde sit gamle hold Tampa Bay bag sig i divisionen.

5. Nick Chubb er tilbage

Nick Chubb vendte tilbage til startopstillingen for Cleveland Browns og selvom Browns kun scorede 10 point var effekten til at tage og føle på. Chubb var god for 126 yards og et touchdown på 19 forsøg, og det var kun hans årvågenhed, der gjorde, at han til sidst løb ud over sidelinjen for at sikre sejren i stedet for at score endnu et touchdown. I et angreb, der mangler Odell Beckham Jr. på receiverpositionen er Chubbs tilbagevenden vigtig for Browns.

6. Hvad laver Pat Shurmur?

Broncos forsøger febrilsk at finde ud af, om de har fundet deres quarterback i Drew Lock. Men det var på forhånd meningen, at angrebet skulle bæres af et solidt løbeangreb anført af Melvin Gordon og Philip Lindsay. Over de seneste kampe har Lock ikke set godt ud – mildt sagt – men den offensive koordinator Pat Shurmur og hans spilkald på angrebet har set endnu værre ud. I Broncos’ to seneste kampe Shurmur således kaldt et kastespil i alt 107 gange. I samme periode har Philip Lindsay og Melvin Gordon løbet bolden 29 gange – i alt. Det burde de løbe per kamp. Slutspillet er stort set væk for Broncos nu, og de sidste syv kampe af sæsonen handler om én ting: Drew Lock eller bust.

7. Colts er bedst i AFC South

Det må være konklusionen efter Colts’ sejr over Titans i torsdags. Colts har således overtaget førstepladsen i AFC South efter at have lukket totalt ned for Titans i anden halvleg, og sidstnævnte står lige nu ude i kulden og kigger ind på slutspilsholdene.

8. Hvad nu, Bears?

Mitchell Trubisky var i forvejen skadet, så Bears havde backup Tyler Bray med til kampen mod Vikings. Ikke at Bray nåede at spille meget, men han kom i aktion, fordi starter Nick Foles blev skadet til allersidst i kampen. Umiddelbart så det alvorligt ud, og Foles måtte køres fra banen. Spørgsmålet er så, hvad Bears nu vil gøre? Trubisky har vist sig ikke at være svaret, og Bears har tabt fire kampe i træk.

9. Packers kom i problemer mod bundhold

Hvis du spiller NFL Picks havde du muligvis 100 point på Packers i denne uge – det havde jeg i hvert fald. Men det holdt da lige lovlig hårdt. Utroligt nok formåede Jacksonville Jaguars således at følge med Packers helt til det sidste, og selvom Packers endte med at vinde i sidste ende, så må det også være lidt af et wake-up call for ostehovederne, der ikke har været super presset i toppen af NFC North i denne sæson.

10. Giants melder sig ind i kampen om NFC East

Ikke at der skal så meget til, men med sejren over Eagles søndag er Giants nu kun lige efter Eagles i kampen om divisionstitlen i NFC East. Eagles fører divisionen med en 3-5-1 rekord, mens Giants er 3-7. Denne division bliver afgjort helt til sidst, og det ville overraskede mig, hvis vinderen af divisionen præsterer mere end seks sejre i sæsonen.