Der er spillet 10 uger af sæsonen, og selvom der stadig er lang tid tilbage af sæsonen, så begynder det at spidse til for en del hold, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå slutspillet. Her er 10 ting, vi lærte i uge 10.

1) Mahomes og Brees satte rekorder…
Det er efterhånden ingen overraskelse, men et par quarterbacks ændrede rekordbøgerne søndag. Patrick Mahomes blev med to touchdowns indehaver af holdrekorden for flest touchdowns på en sæson for Chiefs – og der er altså seks kampe tilbage. Drew Brees rykkede forbi Brett Favre på touchdown-listen og er nu nummer to efter Peyton Manning med 509.

**Se også: Patrick Mahomes satte rekord i pligtsejr

2) …og det gjorde Julio og Larry også
Et par receivere satte også nye rekorder. Julio Jones blev den hurtigste receiver nogensinde til at nå 10.000 receiving yards i karrieren – på bare 104 kampe. Larry Fitzgerald rykkede forbi Terrell Owens og har nu næstflest receiving yards i historien. Kun Jerry Rice er bedre – og ham når ingen.

3) Khalil Mack er rimelig god
Hos Bears har de egentlig klaret sig uden Khalil Mack. Men de er nok alligevel glade for, at han er tilbage. For han er rimelig god. Se bare…

https://twitter.com/alltwentytwo/status/1061721393157423104

4) Goodbye Austin, Welcome back… Hue?
Bengals fik stryg af Saints søndag. Det er selvfølgelig en kredit til Saints, men det var så grelt, at Bengals mandag fyrede den defensive koordinator Teryl Austin. Og natten til tirsdag har de så desuden besluttet at byde Hue Jackson velkommen tilbage i folden. Godt nok i en anden stilling, men det er alligevel et spøjst bytte.

**Se også: Bengals fyrer sin defensive koordinator

5) Saints er det bedste hold i NFL
Apropos Saints’ nedslagtning af Bengals, så ligner de det bedste hold i NFL. Alt kører på skinner, og det ser faktisk nemt ud for dem. Drew Brees har endnu en fantastisk sæson og Alvin Kamara er på vej mod 20 løbetouchdowns. Og punter Thomas Morstead har det bedste job i verden.

6) ”Det nye Patriots” bankede Patriots
Titans bliver kaldt ”Det nye Patriots”. På grund af head coach Mike Vrabel, der tidligere har været hos Patriots, og på grund af den mængde tidligere Patriots-spillere, der nu trækker Titans-trøjen over hovedet. Søndag viste Titans, at de kan blive en sleeper i AFC, da de bankede Patriots godt og grundigt. Hele 34-10 blev det, og de tidligere Patriots-spillere var ikke sene til at hovere.

7) Slut for Peterman og C.J. Anderson
Bills-fans kan ånde lettet op. Interception-maskinen Nathan Peterman er fyret. Det er en realitet efter Matt Barkley havde den bedste debut for en Bills-quarterback siden Jim Kelly i 1986. Farvel Peterman. Mandag tog Panthers i øvrigt afsked med veteranen C.J. Anderson. Runningbacken har ikke fået den forventede spilletid i denne sæson, men modsat Peterman skal Anderson nok få en chance mere.

8) Steelers kan måle sig med Chiefs i AFC
Da Steelers scorede 52 point mod Panthers i torsdags var jeg sikker på, at Chiefs ville nå det samme mod Cardinals. Men utroligt nok lykkedes det for Arizona at holde Chiefs på kun 26. Det var dog stadig ikke nær nok til at kunne vinde, men det ser ud til, at Steelers er gode nok til at måle sig med Chiefs i AFC i denne sæson – også uden Le’Veon Bell.

9) Raiders og 49ers kan ikke længere vinde deres division
Som de to første hold kan Raiders og 49ers nu ikke længere vinde deres division. Det løb var nok i realiteten kørt for længe siden, men nu er det matematisk sikkert. De to hold kan meget vel blive holdene, der vælger som nummer et og to, når dørene slås op til draften i foråret.

10) Manning lever!
Der er stadig en Manning i NFL, og han er ikke helt død endnu. Sådan har det ellers set ud i noget tid, men mandag lykkedes det ham at føre Giants til en comeback-sejr på udebane over 49ers. Paradoksalt nok kan det betyde, at Giants ikke kommer til at være i en god position til at drafte Mannings efterfølger i draften til foråret.