Der er kun to ubesejrede hold tilbage i NFL. Og kun to hold mangler stadig en sejr. Her er 10 ting vi lærte i uge 3.

1. Browns kan klare sig uden Deshaun Watson

Cleveland Browns skal klare sig uden Deshaun Watson til og med uge 11, men indtil videre ser det ud til at gå fint. De burde være 3-0, men må nøjes med 2-1. Alligevel må der være optimisme efter en flot sejr over Steelers i torsdags.

2. Giganter tabte til sidst

Bills og Chiefs er to af storfavoritterne i AFC-konferencen i år, men i denne uge tabte begge hold for første gang. Bills måtte se sig slået af divisionsrivalerne fra Dolphins, der nu er 3-0, mens Chiefs skuffende tabte til Indianapolis Colts, der måske kan få kickstartet sæsonen på baggrund af den sejr. Og det understreger meget godt, hvorfor vi elsker NFL. Any Given Sunday!

3. Raiders falder bagud i AFC West

Mens Raiders kan glæde sig over, at tre ud af fire hold i AFC West tabte i denne uge, så var det ikke optimalt, at de selv var et af de tre hold og nu – som det eneste mandskab i NFL – er 0-3. Holdets nye head coach Josh McDaniels havde angiveligt et langt møde med ejer Mark Davis efter kampen, og det er altså ikke gode nyheder for Las Vegas. De SKAL slå Broncos på hjemmebane i næste uge, hvis ikke sæsonen allerede skal være slut.

4. Broncos scorer 14,3 point per kamp

Apropos Broncos, så ville du nok skyde på, at de var 0-3, hvis jeg fortalte dig, at de scorede under 15 point pr. kamp. I stedet er Broncos 2-1 og på en delt førsteplads i AFC West. Der var kommet styr på clock management og penalties i søndagens sejr på 11-10 over 49ers, og forsvaret ligner et af de bedste i NFL – så nu skal Russell Wilson og angrebet bare finde melodien – så kan det her hold blev ekstremt farligt.

5. Er Cowboys bedre med Cooper Rush?

Cowboys er 2-0 siden Cooper Rush tog over for en skadet Dak Prescott som quarterback for Dallas, og selvom det nok er for tidligt at snakke om en decideret kontrovers på positionen, så er det da interessant, at Cowboys åbenbart til dels kan klare sig uden Prescott. Han vil i øvrigt forsøge at komme tilbage allerede til den kommende kamp – måske føler han presset.

6. Chargers kan ende med katastrofal sæson

Justin Herbert er småskadet, men alligevel spiller han færdig i et klart nederlag til Jaguars. Samtidig vælter skaderne – som sædvanlig – ned over Chargers, og mange af dem er til nøglespillere som Joey Bosa, J.C. Jackson og Rashawn Slater. Chargers er desuden 1-2 og hvis ikke Herbert hurtigt bliver frisk kan en lovende sæson ende katastrofalt for Los Angeles.

7. Er Jaguars for real?

Apropos Jaguars, så virker de som et sjovt hold i år. Ansættelsen af Doug Pederson som head coach har givet pote, og Trevor Lawrence er allerede langt bedre end sidste år. I en svag AFC South virker Jags pludselig som favoritter, og det er ikke et hold nogen har lyst til at møde lige nu.

8. To ubesejrede hold tilbage

Et i hver konference. Dolphins og Eagles står alene på toppen af bjerget, og selvom det måske delvist var forventet med Eagles, så er Dolphins en positiv overraskelse. Spørgsmålet er nu, hvor længe de kan holde Bills bag sig.

9. Lions scorer næsten dobbelt så mange point som deres NFC North-konkurrenter

Lions har scoret 95 point i sæsonens første tre kampe. Vikings er næstbedst i divisionen med 58 point, mens Packers kun har scoret halvt så meget. Alligevel er Lions sidst i divisionen med en 1-2 record. Men det er da sjovt at kigge på.

10. Tre tidlige MVP-kandidater

Det er naturligvis alt for tidligt at kåre en MVP efter tre uger, men her får I alligevel mit bud på top tre efter tre uger. Så kan jeg vende tilbage til det senere. I vilkårlig rækkefølge: Josh Allen, Lamar Jackson, Jalen Hurts.