Antallet af ubesejrede hold bliver stadig mindre. Og så var det ugen, hvor vi fik en ny rekord, der bliver næsten umulig at slå. Her er 10 ting vi lærte i uge 3.

1. Justin Tucker er den ægte GOAT

Baltimore Ravens burde simpelthen ikke have vundet over Detroit Lions søndag. Men de kan glæde sig over, at de har den ubestridt bedste kicker, spillet nogensinde har set. Justin Tucker er ekstremt præcis, fordi han altid sparker på præcis samme måde. Men søndag lavede han sin teknik helt om, så han kunne sparke langt nok, da Ravens gav ham muligheden for at vinde kampen for dem med et 66 yard field goal. Jeg lader billederne tale for sig selv.

2. …men han skulle ikke have haft chancen

Tillykke til Justin Tucker og Ravens. Men man må føle for Lions-fans, der er alt for vant til at tabe den slags kampe. Og denne gang skulle Tucker ikke en gang have haft muligheden. Dommerne missede en åbenlys delay of game, der ville have gjort Tuckers spark fem yards længere. Og så havde han formentlig ikke fået muligheden. I stedet havde Ravens kastet en Hail Mary, og så havde Lions formentlig vundet. Tough luck.

3. Skidt dag for Matt Prater

Mens det var en fantastisk dag for Justin Tucker blev det en rigtig skidt dag for Matt Prater. Prater og Cardinals vandt godt nok, men ikke nok med, at Praters NFL-rekord for længste field goal (64 yards) blev slået af Tucker, så forsøgte Prater faktisk tidligere på dagen at sparke fra hele 68 yards, men hans spark var en smule for kort. Og så fik vi en tangering af en anden rekord med Jamal Agnews kick-six på 109 yards. Se bare.

4. Washingtons forsvar er åbenbart ikke godt

Nok om kickere. Da sæsonen startede tænkte de fleste nok, at Washington ville have en af ligaens bedste forsvar. Facit efter tre kampe er, at The Football Team har tilladt 92 point og er heldige med ikke at være 0-3. Sidste års vinder af NFC East skal hurtigt finde noget frem, hvis ikke det skal blive en rigtig lang sæson – og måske den sidste for head coach Ron Rivera.

5. Chiefs er åbenbart ikke gode

Eller, de er gode på angrebet. Særligt nu, hvor de også har skrevet kontrakt med Josh Gordon. Men alt for meget hviler på angrebets skuldre. Forsvaret er ikke godt, og når angrebet så ikke præsterer og laver ukarakteristisk mange fejl og turnovers, så bliver det dyrt. Derfor er Chiefs nu 1-2 og ligger sidst i AFC West. Den var der nok ikke mange, der havde set komme.

6. Broncos’ forsvar er formentlig ret godt

På en delt førsteplads i samme division ligger til gengæld Denver Broncos, der er 3-0. Deres modstandere har ikke været fantastiske (faktisk er de kollektivt 0-9), men Broncos var vundet stort i alle kampe. Det skyldes ikke mindst forsvaret, der foreløbig lever op til forventningerne om at være et af ligaens bedste. Tager man et kick-return mod Jaguars ud af ligningen har Broncos-forsvaret tilladt 19 point i tre kampe og virker nærmest umuligt at score imod. Nu venter så betydeligt sværere modstand over de næste uger mod blandt andet Ravens, Raiders og Browns, hvor holdet skal vise, hvor gode de reelt er.

7. Steelers bør finde en erstatning for Big Ben

Steelers tror jeg til gengæld ikke er specielt gode i år. Jeg fatter ikke, hvordan de slog Bills i uge 1, og jeg har svært ved at se, at de kan få en særlig succesfuld sæson, når quarterback Ben Roethlisbergers karriere synger på sidste vers i den grad, det er tilfældet. Se bare på videoen her.

8. Dårlige Fields, værre Nagy

Bears gav debut som starter til Justin Fields i weekenden, men det bliver nok en kamp, de helst hurtigt vil glemme. Bears-angrebet var historisk dårligt, og Chicago havde aldrig en chance mod Browns. Det var bekymrende, at Fields spillede dårligt, men han er trods alt rookie i sin første start. Derfor er det også noget mere bekymrende, at head coach Matt Nagy havde en endnu dårligere kamp end Fields, og det er svært at se, hvordan han skal redde sig endnu en sæson i jobbet, hvis ikke Fields pludselig bliver en stjerne fra den ene dag til den anden.

9. Rams tog kontrollen i NFC

I Rams har de til gengæld fået en ny stjerne ind på quarterback-positionen, og hvor er det dejligt at se Matt Stafford blomstre. Hvis han dog bare havde haft sådan et angreb og hold omkring sig i hele sin karriere. Rams er flyvende og slog Buccaneers som det første hold siden november sidste år. Dermed er de fortsat ubesejrede, og ligner umiddelbart det bedste hold i NFC. Måske lige bortset fra…

10. Rodgers er for vild

…Aaron Rodgers. Det så ellers ud som om, at 49ers havde taget en stor skalp, da de bragte sig foran med 28-27 mod Packers med kun 37 sekunder tilbage i søndagens sene opgør. Men 37 sekunder er altså for meget for Rodgers, der i sikker stil første Packers ned ad banen mod et game winning field goal. Packers er 2-1 og ligner sammen med Rams et godt bud på en NFC-finale i år.