Der er kun seks ubesejrede hold tilbage i NFL efter bare to ugers spil, og flere steder er der brug for at se indad og sparke sig selv i gang, hvis ikke sæsonen skal være forbi, før den for alvor er gået i gang. Her er 10 ting vi lærte i uge 2.

1. Store problemer i Cincinnati

Opgøret i uge 2 lå lige til højrebenet for Bengals, der tabte åbningskampen mod Steelers, men nu skulle møde Cowboys uden Dak Prescott. Desværre ser det ud til, at Bengals overhovedet ikke er det samme hold som sidste år. Så selv uden Prescott var Cowboys for stor en mundfuld for Bengals, der nu er 0-2 og ser ud til at få problemer med at følge med i stærke AFC.

2. Colts hader Jacksonville

Et andet hold, der kan få svært ved at følge med er Colts. Jeg og mange andre havde ellers store forhåbninger til, at Colts kunne vinde AFC South i år, men efter to uger ligner Jacksonville Jaguars det bedste bud på en divisionsvinder. Colts tog til Jacksonville i denne uge og tabte med 24-0 – det var ottende gang i træk, at Colts tabte på udebane til Jaguars. Og måske skal vi holde ekstra godt øje med Jaguars resten af sæsonen.

3. Vanvittigt comeback af Dolphins

Dolphins kommer vi nok heller ikke udenom. De er bestemt ikke favoritter i deres division, men søndag viste de, at de i den grad skal tages alvorligt i kampen om et wild card. Længe så det ellers ud til, at Lamar Jackson og Ravens ville køre Dolphins over, men så tog fanden ved quarterback Tua Tagovailoa og i løbet af ingen tid havde Miami vendt stort nederlag til sejr. Dermed stikker Ravens heller ikke helt af i AFC North allerede fra starten.

4. Skæbnekamp for 49ers

I sidste uge skrev jeg, at presset var på Trey Lance for at præstere, fordi Jimmy Garoppolo sad og ventede på sidelinjen. Søndag gik det så helt galt for Lance, men uden at han selv kunne gøre for det. Tidligt i kampen mod Seahawks kom den unge quarterback galt afsted og brækkede anklen, og hans sæson er slut. Derfor kan dette vise sig at blive en skæbnekamp for 49ers og ikke mindst Trey Lance og Jimmy Garoppolo. For hvordan kommer det til at gå for 49ers, når det nu er Jimmy G, der er starter resten af sæsonen? Går Lances udvikling komplet i stå? Og vil 49ers så beholde Garoppolo efter sæsonen? Kæmpe historie at følge med i, i løbet af sæsonen.

5. Hackett skal tage sig sammen

En anden historie, der er værd at følge er, om Broncos’ nye head coach Nathaniel Hackett får styr på game management. For anden kamp i træk var det et stort problem for Hackett, og Broncos tog på hjemmebane flere straffe for delay of game, hvilket naturligvis er helt uacceptabelt. Heldigvis for Hackett og Broncos endte det med sejr over Texans, men publikum var ikke tilfredse og hjalp til sidst i kampen angrebet ved at tælle ned fra 10, så man ikke fik endnu en delay of game.

6. Lions er sjove at se på!

Mens Broncos’ angreb ikke har været så sjovt at se på som håbet, så kan det samme ikke siges om Lions, der har underholdt i sæsonens første to kampe. I spilleuge 1 blev det til et snævert nederlag til Eagles, og i denne uge fik man så hul på bylden med en overlegen sejr over Washington Commanders. Det er værd at nævne, at Commanders var ved at lave en comeback, men Lions fik det lukket ned, og de kan blive interessante at følge i år – omend de nok stadig kun er det tredjebedste hold i NFC North.

7. Magiske Kyler Murray klarede ærterne selv

Der var ikke meget, der lykkedes for Cardinals i første halvleg i udekampen mod Las Vegas Raiders. Men til sidst viste quarterback Kyler Murray, hvorfor Cardinals har gjort ham til en meget rig ung mand. På nogle helt vilde spil fik han vendt stillingen og til sidst udlignet på en two-point-conversion, der sendte kampen i overtime. Her reddede forsvaret ham så og vandt kampen med en defensivt touchdown, og så er Cardinals 1-1. Raiders er derimod allerede to kampe efter i AFC West efter to nederlag til at starte sæsonen.

8. Packers tilbage på sporet

Packers kom også i gang efter en skuffende sæsonstart mod Vikings i sidste uge. I denne uge var modstanderen Chicago Bears, og det var væsentlig mere overkommeligt for Aaron Rodgers og co. Jeg er stadig usikker på, hvor gode Packers er i år, men indtil videre ser det ud til, at de nok godt kan regne med at være favoritter i NFC North indtil det modsatte er bevist. Deres største konkurrent tabte således mandag aften.

9. Er Eagles bedst i NFC?

Hvilket bringer os til ugens to sidste kampe. I den ene kamp mødtes to slutspilsaspiranter i NFC, og vi må bare sige, at Eagles virkede klart bedst. Faktisk ser de ud til, at de måske godt kan leve op til den hype, som de har påkaldt sig i denne offseason, og jeg vil ikke være overrasket, hvis de når langt i slutspillet. For Vikings blev der derimod en aften, de nok helst bare vil glemme. Quarterback Kirk Cousins kastede tre interceptions og er nu 2-10 i mandagskampe. Av.

10. Bills er ustoppelige

Av kan de også sige i Tennessee. For de fik godt nok ørerne i maskinen mod Buffalo Bills, og jeg kan ærligt talt ikke se, hvad der skal stoppe Bills i år. I endnu en magtdemonstration slagtede Josh Allen og co. således Titans, der nu er 0-2 og skal glæde sig over, at de er i en tilsyneladende svag division i AFC South.