Nye hold melder sig i topstriden i de to konferencer, og så blev der sat en stor rekord. Her er 10 ting vi lærte i uge 11.

1. Cordarrelle Patterson er kickoff-kongen!

Der er en ny mand på tronen, når det gælder kickoff-returns. Med sit touchdown i weekenden har Cordarrelle Patterson nu scoret ni gange på et kickoff-return og det er flere end nogen anden i historien. Det tog tid for det tidligere førsterundevalg at finde sin rolle i NFL, men nu vil han for evigt være skrevet ind i historiebøgerne.

2. Cowboys viser formen

Dallas Cowboys skulle rejse sig efter nederlaget til Packers i sidste uge. Og Vikings var dømt til at have en dårligere kamp efter den vanvittige sejr over Bills i samme spillerunde. Men at Cowboys skulle vinde med 40-3 – i Minnesota – det var der nok ikke mange, der havde set komme. Cowboys er for alvor ved at finde formen og kan blive farlige i slutspillet.

3. 49ers på vej i gear

Ligesom Cowboys er 49ers for alvor på vej op i gear. Med en storsejr over Cardinals i Mexico mandag aften er San Francisco 6-4, og de spiller bedre og bedre. De bliver ikke sjove at møde i slutspillet.

4. Broncos skifter playcaller – det virkede i en halvleg

Denver-angrebet har været absurd skuffende i denne sæson, så det gav mening, at man i denne uge forsøgte at give playcalling-ansvar til Klint Kubiak. Og i første halvleg så det ud til at virke. Broncos kom rigtig godt fra start og burde være kommet foran med 17-7 i slutningen af første halvleg, men så fumblede Melvin Gordon (igen), og Broncos fik blokeret det efterfølgende field goal. I anden halvleg fik Raiders justeret, og så blev Broncos det første hold i år, der ikke scorede mindst 20 point mod Raiders. Sidstnævnte vandt i overtime (Broncos 0-3 i år) og mandag blev Melvin Gordon så fyret.

5. Kan Titans true i AFC?

Med en flot sejr over Packers torsdag er Titans 7-3 og ligger pludselig på andet seed i AFC-konferencen, som de noget overraskende vandt i sidste sæson. Titans er igen ved at udvikle sig til holdet, som ingen ønsker at møde i slutspillet, og de kan med lidt held gå hele vejen.

6. Mahomes gjorde det igen

Inden Titans kan snakke om Super Bowls skal de dog forbi Chiefs, der har så meget selvtillid, at de kan vinde enhver kamp, hvor de er bagude med mindre et touchdown, hvis bare de har 10-20 sekunder at gøre med. Igen i denne uge vandt de med et touchdown til sidst, og tight end Travis Kelce scorer touchdowns efter behag.

7. Tre i træk for Lions

Med en sejr over Giants har Lions nu vundet tre kampe i træk og pludselig ser det ud til, at Lions’ eksplosive angreb er ved at blive suppleret af et forsvar, der kan stoppe modstanderen, når de har behov for det. De kan blive ærgerlige at møde sidst på sæsonen.

8. Patriots vandt på den mest Patriots-agtige måde

Bill Belichick havde helt styr på at få lukket ned for New York Jets’ angreb søndag. Desværre havde hans eget angreb store problemer med at sætte noget som helst sammen. Så da Jets puntede bolden væk til allersidst i kampen var stillingen 3-3. Og her viste Patriots så, hvorfor de har været så gode gennem en årrække. Special teams. For med et punt return til touchdown tog Patriots sejren, og så har de pludselig snuppet Jets’ slutspilsplads.

9. Kan Commanders overraske i NFC?

Modstanderen var Texans, så det var ikke super overraskende, at Washington vandt igen i weekenden. Men de er nu 6-5 og har vundet 5 af de seneste seks kampe. Nu venter en kamp mod Falcons inden to meget vigtige kampe mod Giants. Det kunne godt se ud som om, Commanders ikke bliver et sjovt hold at møde, hvis de når slutspillet.

10. Hvor længe fortsætter Stafford?

Rams-quarterbacken vandt i sidste sæson sin Super Bowl, men han har været plaget af skader i sin lange karriere og således også i denne sæson, hvor han allerede har misset kampe med en hjernerystelse. Søndag kom han tilbage, men måtte igen udgå med ny hjernerystelse, så på et tidspunkt skal han nok overveje, om det er værd at fortsætte med at spille.