Flere af ugens bundhold skal ud og bevise noget i denne weekend, mens vi endelig får testet Los Angeles Rams igen efter deres usikre start. Derudover får vi måske årets matchup mellem Russell Wilson og San Francisco 49ers. Her er 10 ting, vi håber at blive klogere på i uge 10.

1) Vil Devin Singletary etablere sig som Bills’ primære våben?
Sæsonen startede med en tidlig skade til Bills’ unge runningback Devin Singletary, og Bills har dermed måtte vente lidt på det store bidrag. I sidste uges kamp mod Washington Redskins var han dog den primære runningback, og det gjorde han rigtig godt. I alt stod han for 130 yards og et touchdown, og han lignede en spiller, der kunne blive et vigtigt våben for Bills resten af året. Singletarys balance er rigtig god, og med en Josh Allen, der ikke brænder banen af, bliver det interessant at se Singletarys rolle og indflydelse i denne uge mod et Browns-hold, der skal bevise noget.

2) Kan Lions få styr på forsvaret mod Mitch Trubisky?
Det startede lovende for Detroit Lions i år, og specielt bagkæden af forsvaret overraskede positivt, men de sidste par uger er forsvaret faldet betydeligt i niveau. Cornerbacks Rashaan Melvin og Justin Coleman, der begge startede godt, er faldet lidt i niveau, og så bliver det mere og mere tydeligt, at pass rushet ikke er godt nok. Trey Flowers spiller rimeligt og kommer med lidt, men resten af den defensive linje har været helt usynlig i år, og Lions er det hold i ligaen, der får mindst pres på modstanderens quarterbacks. I denne uge møder de en Mitch Trubisky, der har været blottet for selvtillid i år. Hvis ikke Lions kan levere en god forsvarspræstation, kan det blive svært at se 2019 som en forbedring over 2018-sæsonen.

3) Hvordan får Jets Sam Darnold tilbage på rette spor?
Det uacceptable skete i sidste uge. Jets tabte klart til Miami Dolphins i sidste uge, og Jets’ angreb har suverænt været ligaens dårligste i år. Med investeringer i både receivere og runningbacks og en offensiv cheftræner, så er det ganske enkelt uacceptabelt. Den offensive linje er ikke god og noget af sæsonen har været med backup quarterbacks, men selv med Darnold tilbage har det haltet, og andre trænere har gjort mere med mindre i de seneste par år. Lige nu er holdet på vej mod en katastrofesæson, og der skal ganske enkelt ske noget. Adam Gase skal til bevise sit værd som en offensivt orienteret træner, og både systemmæssigt og spillermæssigt skal han ændre på tingene. En ting, som kommer til at ske, er, at tight end Chris Herndon endelig er tilbage efter først en karantæne og siden en skade. Han virkede til at have god kemi med Darnold mod slutningen af 2018, og måske kan han blive en sikkerhedsventil.

4) Begynder det at klikke for Murray og Kingsbury?
Arizona Cardinals kommer ikke i slutspillet i år, og holdet har stadig mange mangler, men Kliff Kingsbury og Kyler Murray ser mere og mere spændende ud uge efter uge. Kingsbury har vist rigtig god kreativitet i de første ni uger, og han har derudover vist en god evne til at justere sit system til spillermaterialet. Specielt det sidstnævnte er en kvalitet, som ikke alle cheftrænere i NFL har. Derudover viser Kyler Murray i glimt et helt unikt talent, der virkelig tegner godt for fremtiden. Jeg glæder mig til at se, om Kingsbury og Murray kan fortsætte den positive tendens i anden halvdel af sæsonen. Det ville være et rigtig godt tegn for 2019, hvor man må forvente, at den offensive linje og receiver-gruppen er mere talentfuld.

5) Er der mere bid i Falcons efter bye week?
Lidt overraskende valgte Falcons’ ejer Arthur Blank ikke at fyre head coach Dan Quinn i holdets bye week. En fyring af Quinn ville ikke redde sæsonen, men holdet har set helt modløst ud indtil videre, og der er også et ansvar overfor fans for at bevare en form for stolthed omkring holdet. Derfor skal der være en anden gnist fra Falcons i denne uge, hvis ikke både Blank og Quinn skal virke inkompetente. Modstanden bliver kanon svær i form af New Orleans Saints, men det handler mere om attituden, som skal være forandret. Ikke mere dårlig kommunikation i opdækningen, mere fysik i tacklingerne og bedre offensiv play calling.

6) Kan Dolphins fortsætte den opadgående formkurve?
Det går den rigtige vej for Miami Dolphins. Først var man konkurrencedygtige mod Buffalo Bills og Pittsburgh Steelers, og så vandt man endelig over New York Jets i sidste weekend. Selvom holdet mangler meget talent, så har de kæmpet hårdt i år, og uge for uge blevet bedre. Brian Flores virker til at have haft held med at skabe en udmærket kultur på holdet, og Dolphins bliver ikke en walkover for de resterende syv hold, der skal møde dem. I denne uge er det Colts, som tidligere i år har haft det svært med favoritværdigheden, og jeg personligt synes, at Dolphins er fine at se på, da de ikke laver et hav af håbløse fejl, som ellers plager en række af de resterende bundhold.

7) Skal vi regne med Rams i wild card-ræset?
Efter nederlag til Seahawks og 49ers blev Rams sendt lidt i krise i medierne, men heldigvis har holdet haft tre bye weeks i træk (kampe mod Bengals og Falcons), og har derfor haft god tid til at få rettet op på spillet. Den offensive linje har forhåbentligt hævet niveauet og fået installeret David Edwards med succes på venstre guard. Defensivt har Jalen Ramsey forhåbentligt givet forsvaret noget ekstra kant, der kan eliminere nogle af de forsvarsproblemer, som kom til udtryk mod Seahawks og Buccaneers. Specielt den offensive linje vil blive test mod Pittsburgh Steelers, der har en af NFL’s bedste defensive linjer. Rams skal dog kunne slå Steelers, hvis vi skal tro på dem som en slutspilskandidat.

8) Var Chargers-kampen en enlig svale eller et svaghedstegn for Packers?
Få kampe har været mere overraskende end Packers’ nederlag til Los Angeles Chargers i sidste weekend. Ikke så meget nederlaget, men mest af alt måden det skete på. Packers kunne ikke få noget til at fungere overhovedet, og de kunne reelt have tabt med 30 point, uden det havde været misvisende. I denne uge skal de møde et Panthers-hold, der kommer med et godt kasteforsvar og en brilliant Christian McCaffrey, og det rammer nogle af de ømme punkter hos Packers. Defensivt har løbeforsvaret ikke været godt, og det begynder at blive et problem. Offensivt er spørgsmålet om Packers har de receivere, der skal til for at åbne de gode kasteforsvar. I år har angrebet haft problemer mod Vikings, Bears, Broncos og Chargers, der alle har nogle ret gode secondaries. En god kamp mod Panthers ville tysse på potentielle tvivlere.

9) Er Vikings’ cornerbacks gode nok mod de gode kasteangreb?
Vikings led et smerteligt nederlag til Kansas City Chiefs i sidste weekend, og det skete blandt andet på baggrund af en Tyreek Hill, der løb løbsk i Vikings’ secondary. Og det er ikke første gang i år, at Vikings har haft problemer mod gode receivere. Lidt overraskende har Xavier Rhodes og Trae Waynes været et svagt punkt på Vikings’ forsvar, og i en kasteliga som NFL er det et stort problem, hvis man har slutspilsforhåbninger. I denne uge bliver Rhodes og Waynes igen testet godt mod en velspillende Dak Prescott med to dygtige receivere i form af Amari Cooper og Michael Gallup.

10) Kan magiske Wilson også åbne 49ers-forsvaret?
Russell Wilson har været helt usandsynligt god i år, men i mandagens kamp mod San Francisco 49ers står han overfor sin hårdeste test endnu. 49ers har et drabeligt pass rush, og har derudover været utrolige i opdækningen, hvor deres cornerbacks spiller med en fantastisk spilforståelse. Den secondary mod Wilson og Tyler Locketts uimodståelige samarbejde bliver et af årets bedste matchups, og det her kunne blive den ultimative test af Wilsons evne til at bære Seahawks-mandskabet. Og måske kan Wilson og Seahawks bruge nogle af de ting, som Cardinals havde udmærket succes med mod 49ers i anden halvleg af sidste uges kamp.