Krise i osteland, pres på Russell Wilson og en ny quarterback hos Colts. Der er flere quarterbacks, der skal ud og bevise sig selv i ottende spillerunde, hvor hold som Bears og Panthers måske pludselig viser nyt liv.

Der er krise hos Green Bay Packers og Denver Broncos, hvor to af de store stjerner på quarterback forsøger at få gang i deres sovende angreb. Derudover har Indianapolis Colts skiftet quarterback, og det giver flere interessante quarterback-spørgsmål i denne uges kampe.

Derudover er det også interessant at se, om hold som Chicago Bears og Carolina Panthers, der ellers næsten var helt begravede, måske kan vise liv igen ovenpå overraskende sejre i syvende spillerunde.

1) Ser Russell Wilson bedre ud efter en kort pause?
Broncos’ angreb har været en gigantisk skuffelse i år, og den store satsning med at hente Russell Wilson har indtil videre ikke båret frugt. I sidste uge var Wilson ude med en mindre skade, men nu skulle han altså være klar igen. Spørgsmålet er så, om Wilson har haft godt af en lille pause, hvor han har kunne komme sig lidt og samtidig måske arbejde mentalt på, hvordan angrebet skal eksekveres. I London-kampen mod Jaguars er der maksimalt pres på for at vinde, og det gælder reelt set begge hold, da de begge har en skuffende 2-5 record. Et nederlag vil gøre det nærmest umuligt at have håb om slutspillet, mens en sejr åbner en lille dør på klem. For Broncos knytter det håb sig næsten udelukkende til, at Wilson og cheftræner Nathaniel Hackett leverer bedre end før Wilsons korte skadespause.

2) Er der pludselig håb for Panthers?
Et totalt kollaps af Tampa Bay Buccaneers, hvor Panthers’ sejr over dem i sidste uge blot var en brik i det kollaps, har sprængt NFC South helt åben. Alle fire hold har på trods af flere nederlag end sejre stadig chancen for at vinde divisionen. Især Carolina Panthers var ellers kørt ud på et sidespor, da en elendig sæsonstart med fem nederlag i seks kampe førte til en trænerfyring og sidenhen en trade af profilen Christian McCaffrey. Sejren over Buccaneers giver dog håb i Carolina, hvor Steve Wilks nu skal forsøge at samle tropperne bag den nye starter P.J. Walker. Søndag møder man Atlanta Falcons, og vinderen vil føre NFC South efter otte spillerunder. Taber Panthers ryger de hurtigt ud i mørket igen, men en sejr vil i den grad give nyt liv til det ellers pressede hold.

3) Fandt Bears endelig opskriften på et funktionelt angreb?
I mandags spillede Justin Fields og Chicago Bears deres klart bedste kamp i sæsonen. Mod New England Patriots fik man endelig gang i angrebet, hvor især Justin Fields’ mobilitet blev udnyttet til fulde. Det lignede den rigtig opskrift for Bears, og jeg synes endelig, at man kunne se det grundlag, hvorfra man kan udvikle og bygge på Fields’ evner. Nu er spørgsmålet, om Bears kan gentage succesen og bygge mere på, eller angrebet hurtigt falder ned i elendigheden igen, når Cowboys’ stærke forsvar er modstanderen. Hvis Bears kan få gang i Fields og kasteangrebet nu, så bliver de et lumsk hold at møde resten af året.

4) Gav DeAndre Hopkins den afgørende kvalitetsindsprøjtning i Cardinals-angrebet?
Der var ikke meget liv i Cardinals’ angreb de første seks uger, men mod Saints fik man endelig mere gang i sagerne. En god sjat af pointene kom fra forsvaret, og løbeangrebet havde også en stor aktie, men alligevel så det ud til, at DeAndre Hopkins’ tilbagevenden gav nogle ekstra dimensioner til angrebet. Det var især interessant at se, hvordan Kliff Kingsbury flyttede Hopkins mere rundt, end han tidligere har gjort i karrieren, hvor han næsten altid har været stående udvendigt i formationen. Mod Saints havde han en del snaps i slotten, og det gør det unægteligt vanskeligere at lægge en plan for at stoppe ham. Mod Vikings får vi at se, om Hopkins virkelig var en afgørende faktor, som kan komme ind i redde deres sæson.

5) Hvor står Mac Jones?
Med to sejre i træk til backup Bailey Zappe var der allerede inden Bears-kampen nogle sensationsjournalister, der skabte en historie, om Mac Jones kunne være presset af Zappe i starterrollen. I kampen blev Jones så bænket efter tre ringe drives, og han lignede ikke en mand, der var 100% klar. Zappe gav lidt mere liv til Patriots-angrebet, men leverede mindre og mindre som kampen skred frem. Nu forventer alle, at Jones er 100% tilbage som ubestridt starter i denne uge mod Jets, men hvor står han? Ser han fornuftig ud, eller vil der snige sig mere usikkerhed ind om hans niveau og Patriots’ potentiale med ham i år? Anden sæson med Jones har i al fald ikke indtil videre været så lovende, som hans rookie-sæson ellers skabte håb om.

6) Hvad kan Sam Ehlinger?
Det var noget af et chok fra Colts-lejren, da det efter sidste uges nederlag kom frem, at man ville bænke Matt Ryan til fordel for den uprøvede Sam Ehlinger. Det virker som et desparat forsøg på at redde sæsonen og måske jobbet for Frank Reich, og det bliver interessant at se, om det vil bære frugt. Ehlinger har noget fin mobilitet i sit spil, og måske er det lige nøjagtig det, som Reich har brug for i et håb om at tilføje flere nuancer til angrebet. Spørgsmålet er bare, hvor dygtig Ehlinger til selve den del, hvor han skal kaste bolden, da det var der, han havde flest usikkerheder ud af college.

7) Har Rams fået bedre styr på angrebet i bye week?
Det har været nogle tunge første uger for Rams-angrebet, og hverken løbe- eller kastespillet har fungeret. Efter en bye week er det nu tid til at se, om der er opstået nyt håb for de forsvarende Super Bowl-mestre. Hvad har man gjort for at få tætnet en svag offensiv linje? Hvad har man gjort for at få et lidt mere brugbart løbespil? Hvad har man gjort for at sørge for, at kasteangrebet ikke kun er Cooper Kupp? Der er mange spørgsmål, som Rams skal besvare. Personligt håber jeg at se mere til Tyler Higbee for at afhjælpe problemerne i kastespillet, og så bliver man nok nødt til at prøve at skabe flere eksplosive spil med spillere som Tutu Atwell og Brandon Powell. Vi får at se, hvordan det ser ud, når man står overfor et stærkt 49ers-forsvar i den vigtige divisionskamp.

8) Får vi Shanahans store McCaffrey-plan at se?
San Francisco 49ers trak de store overskrifter i sidste uge, da man tradede sig til stjernerunningbacken Christian McCaffrey. Han nåede at spille med mod Chiefs, men der havde Kyle Shanahan ikke haft tid til at implementere den store McCaffrey-plan endnu. Nu har han haft en uge mere, og mon ikke vi så for alvor begynder at se tegningerne til, hvad Shanahan planlægger med den alsidige McCaffrey. Skal han ind og gøre nogle af de ting, som Deebo Samuel også kan? Skal han spille noget slotreceiver for holdet? Vil man bruge ham i en masse motions? Eller bare bruge ham som en mere traditionel runningback, der også har en masse kompentencer i kastespillet? Det glæder jeg mig til at se i en vigtig kamp mod Rams.

9) Hvad gør Packers for at løse de mange problemer?
Sæsonen startede rimeligt for Packers, der på trods af forskellige udfordringer fik vundet de kampe, der skulle til. De sidste tre uger er det hele dog faldet fra hinanden, og panik-knappen er meget snart klar til at blive hamret helt i bund. Forsvaret har været en gigantisk skuffelse under Joe Barry, men angrebet har ikke været meget bedre. Receiverne er virkelig uduelige, den offensive linje mere usikker end længe, mens Aaron Rodgers begynder at se værre og værre ud, måske fordi han ikke stoler på nogen omkring sig. Derudover hænger Rodgers nærmest ugentligt en ny holdkammerat ud, og det giver bare en utrolig dårlig vibe om holdet. Nu står man overfor en næsten umulig opgave mod stærke Buffalo Bills, men det bliver alligevel vigtigt at se, hvad Packers forsøger at gøre for at rette op på de mange alvorlige problemer.

10) Hvordan flytter Bengals bolden uden Ja’Marr Chase?
De sidste par uger har der været mange positive takter fra Bengals-angrebet, og i sidste uge betød det en lussing til Falcons-forsvaret i den flotte sejr. I løbet af ugen er det dog kommet fra, at Bengals-stjernen Ja’Marr Chase er ude den næste måneds tid, og derfor bliver det interessant at se, hvor vigtig han er for Bengals’ produktion. Uden Chase vil der sandsynligvis værre væsentligt mere fokus på Tee Higgins, men kan han håndtere det? Og hvor kigger Burrow hen, når de store spil skal leveres? Kan Tyler Boyd få en større rolle, og kan Joe Mixon og løbeangrebet træde mere i karakter? I divisionsopgøret mod et dårligt Browns-forsvar er der rig mulighed for at vise, hvordan man har tænkt sig at håndtere Chases fravær.