Seks hold er ubesejret, syv hold har ikke vundet. Nogle hold har fået en drømmestart, mens andre allerede er under tungt pres. Vi ser nærmere på spørgsmål, vi håber at blive klogere på i tredje spillerunde.

To intense spillerunder er afviklet, og allerede nu er syv hold uden sejr og under tungt pres forud for tredje spillerunde. Omvendt har seks hold fået den perfekte start og håber at fortsætte de takter.

Vi ser i denne uge nærmere på en presset Matt Rhule, et flyvende Dolphins-hold og de vaklende Super Bowl-deltagere fra Cincinnati Bengals. Alle tre kan levere vigtige svar i en spændende tredje spillerunde af NFL-sæsonen.

1) Kan det være Matt Rhules sidste kamp for Panthers?
Inden sæsonen var Matt Rhule under stort pres, og det pres er ikke blevet mindre med to skuffende nederlag til Giants og Browns. Rygterne i pressen er allerede begyndt at svirre på en potentiel fyring, og det er oplagt at tænke, at et nederlag til divisionsrivalen New Orleans Saints kan være dråben, der får bægeret til at flyde over. Det store problem for Rhule har været evnen til at skabe et ordentligt angreb, og quarterback Baker Mayfield har også været skidt spillende i de første uger. Hvis Rhule skal redde sit job, er der behov for at få bedre styr på offensiven allerede i denne uge.

2) Er Dolphins så gode, at de kan bide skeer med Bills?
To ubesejrede hold tørner i denne weekend sammen i et AFC East-brag. Buffalo Bills var manges favoritter inden sæsonen, og de har også blæst derudaf fra start med to ekstremt overbevisende sejre. Miami Dolphins har slået New England Patriots og Baltimore Ravens, og især sidste uges vanvittige comeback-sejr over Ravens har åbnet folks øjne for deres potentiale. Fjerde quarter var en sand offensiv eksplosion, og investeringerne i træner Mike McDaniel, den offensive linje og Tyreek Hill har alle båret frugt fra start af. Nu er spørgsmålet, om Tua Tagovailoa har udviklet sig så meget i de forbedrede omgivelser, at han kan følge med Bills og Josh Allen. Hvis det er tilfældet, skal de for alvor til at tænke på januar-bold i Miami.

3) Var uge 1 eller 2 mest retvisende for Vikings?
Første kamp bød på en flot og overbevisende sejr over rivalerne Green Bay Packers, men i uge to var Vikings anderledes tamme, da de blev slået af Philadelphia Eagles. Nu er spørgsmålet, hvilket Vikings-hold der var det mest retvisende. I denne uge er modstanderen Detroit Lions, der kommer med et spændende hold, der har scoret en masse point i de første par runder. Kan Vikings-forsvaret stoppe Lions’ fysiske angreb anført af en stærkt spillende offensiv linje? Og kan man finde tilbage til uge 1, hvor man gang på gang fik sat Justin Jefferson i scene? Det bliver de store opgaver for den unge cheftræner Kevin O’Connell, og hans evne til at finde de løsninger bliver afgørende for Vikings’ potentiale i år.

4) Skal vi trykke på panikknappen i Cincinnati?
Fra Super Bowl i februar til to choknederlag mod et tamt Steelers-hold og et Cooper Rush-anført Cowboys-hold. Bengals er i den grad kommet ned på jorden igen, og nu er holdet virkelig pressede forud for kampen mod New York Jets. Det helt store problem for holdet har været angrebet. De har hverken kunne løbe bolden effektivt, og kastespillet er alt for sporadisk med for mange sacks og turnovers. Modstanderne har i høj grad gennemskuet tendenserne i Zac Taylors angreb, og der er alt for lidt variation i formationerne hos Bengals. Derfor er det tid til for Taylor til at genopfinde angrebet og bryde nogle af sine tendenser, hvis Bengals ikke skal tabe for meget terræn i starten af sæsonen.

5) Hvem kommer i gang, Raiders eller Titans?
Det er skuffende for både Tennessee Titans og Las Vegas Raiders, at de har tabt begge deres to første kampe. Titans smed en sejr væk i uge 1 mod New York Giants, men Raiders på utrolig vis fik smidt en føring mod Arizona Cardinals. Derfor er begge hold under hårdt pres inden det indbyrdes opgør i uge 3, og spørgsmålet er nu, hvem der kan afværge katastrofestarten, og hvem der skal til at grave sig ud af 0-3 hul. Hos Titans er man ramt af skader på forsvaret, mens løbeangrebet har været ukarakteristisk fraværende. Hos Raiders er den offensive linje et stort problem, mens skarpheden i de afgørende momenter også har været ringe. Hvis man skal anses som en seriøs bejler til slutspillet, så skal man vinde den her kamp.

6) Fandt Jaguars for alvor melodien i uge 2?
Sikke en imponerende sejr, Jaguars hentede i anden spillerunde. Måske Colts ikke er, hvad de har været, men en 20-0 sejr er altid meget imponerende. Angrebet ser virkelig ud til at være ved at finde sin rytme med en velspillende Trevor Lawrence og gode våben som James Robinson, Trevor Etienne og Christian Kirk. Samtidig ser den defensive linje stærk ud på forsvaret og kan sagtens agere rygrad for en fornuftig defensiv. Mod et stærkt Chargers-hold for vi en god test for, om Jaguars virkelig kan begynde at sætte flere sejre sammen i træk. Dette er selvfølgelig med forbehold for, om Justin Herbert bliver klar for sin skade.

7) Får vi gang i Packers eller Buccaneers’ angreb?
Tom Brady og Aaron Rodgers plejer at være garant for stærke angreb, men indtil videre har Packers og Buccaneers levet mere på løbespillet og forsvarsspil. Til sidst i kampen mod Saints i uge 2 var der dog bedre takter fra Buccaneers, og Packers så noget stærkere ud i uge 2 end den første. Derfor er spørgsmålet, om de to veteraner er ved at have indstillet sigtekornet og fundet opskriften, så vi kan se de to angreb, som vi kender dem. I en lidt rodet NFC-konference vil det hold af Packers eller Buccaneers, der først finder angrebet, hurtigt blive anset som favorit i konferencen.

8) Hvordan får Falcons gang i Kyle Pitts?
To nederlag i de første to kampe til Atlanta Falcons. I begge kampe var de fint med, og de burde have vundet første kamp mod Saints. Et gennemgående tema har dog været, hvor Kyle Pitts har været. 38 yards er det blevet til over de to kampe. For en så talentfuld spiller, der imponerede stort i sin rookiesæson, er det en skuffende produktion. Derudover har Falcons et angreb, hvor de ikke ligefrem vælter sig i stærke våben, og derfor skal Arthur Smith finde en måde at involvere Pitts mere. Det er hans fremmeste offensive opgave lige nu, så Falcons for alvor kan forløse potentialet på angrebet.

9) Hvor stærke ser 49ers ud med Jimmy Garoppolo?
Det er på alle måde en skam for Trey Lance og 49ers, at Lance i sidste weekend brækkede anklen. De har investeret så meget i ham, og alle så frem til, at han forhåbentligt kunne udvikle sig henover sæsonen og derigennem måske løfte 49ers til nye højder. Nu må holdet gå tilbage til Jimmy Garoppolo, som de selvfølgelig kender godt, og på kort sig kan det sagtens være en forstærkning af 49ers’ kasteangreb. Sidste år nåede 49ers trods alt NFC-finalen med Garoppolo som quarterback, og det er nu spørgsmålet, om holdet kan genfinde sidste sæsons rille og igen blive et tophold med Garoppolo.

10) Kan Cooper Rush holde Cowboys inde i divisionen?
Philadelphia Eagles og New York Giants har vundet begge deres to første kampe, og derfor var det ganske vigtigt for Dallas Cowboys, at de overraskende slog Cincinnati Bengals med backup-quarterback Cooper Rush ved roret. Det giver et håb om, at holdet kan holde sig inde i kampen om divisionen, selvom Dak Prescott formentlig er ude i 2-5 uger endnu. Denne uges kamp mod netop Giants er dog af stor betydning for netop dette håb. En sejr vil give dem en divisionssejr og skubbe dem foran Giants, mens de vil i værste fald stadig vil have krog i Eagles. Et nederlag vil dog sende dem et godt stykke efter Giants og potentielt også Eagles. Og med svære kampe også i de kommende uger, er det ikke tid til at vakle.