12. spillerunde byder på nogle fremragende topopgør, og specielt Dallas Cowboys og Dak Prescott kan bevise sig selv i denne uge. Derudover er der mange unge quarterbacks, der skal forsøge at bevise noget i den sidste del af sæsonen.

1) Fik Bills gang i angrebet i sidste uge?
Kun tre gange i sæsonen har Buffalo Bills været over 25 point, og selvom er 7-3 har man siddet og ventet på, at angrebet skulle få lidt gang i maskinen. I sidste uge havde angrebet sin bedste kamp, da de leverede 37 point anført af en Josh Allen, der stod for fire touchdowns. Nu er spørgsmålet, om det var på baggrund af et blodfattigt Dolphins-mandskab, eller om Bills endelig er ved at finde lidt offensiv gnist. I denne uge står de overfor et ganske godt Broncos-forsvar, der specielt mod kastet har været solidt i år, og i sidste uge også på imponerende vis lukkede ned for Vikings’ løbeangreb. Hvis Josh Allen kan levere godt igen, ser holdet pludseligt mere farligt ud

2) Kan Daniel Jones slutte sæsonen godt af?
Som for så mange andre quarterbacks har det været en svingende debutsæson i NFL for Daniel Jones. Der har været en del gode kast, men historien i mange af de seneste uge har været de mange turnovers. Nu har Giants haft deres bye week, og med seks kampe igen må fokus være på at give Daniel Jones et positivt springbræt ind i 2020-sæsonen. Det bliver dog ikke en let start mod Bears’ habile forsvar, men Jones kan glæde sig over, at Sterling Shepard er tilbage efter en hjernerystelse har holdt ham ude i et par måneder.

3) Rejser Mason Rudolph sig ovenpå sidste uges misere?
Sikke et ståhej, der har været omkring Mason Rudolph den sidste uges tid. Udover selve den skandaløse slåskamp i sidste uge, hvor Rudolph kom op og toppes med Myles Garrett, der endte med at slå Rudolph i hovedet med en hjelm, så har Rudolphs været under angreb fra flere sider for at spille offer eller potentielt at have benyttet racistisk sprogbrug mod Garrett. Alt dette er kun efterspillet fra den hændelse, der gav Garrett karantæne på ubestemt tid, men udover det cirkus har Rudolph også skulle rejse sig ovenpå en skrækkelig præstation, hvor han kastede fire interceptions og slet ikke kunne flytte bolden. Det bliver meget interessant at se, om Rudolph kan rejse sig mod Cincinnati Bengals og ikke lade sig forstyrre af den megen snak om hans rolle i slagsmålet og niveau på banen.

4) Er Kyle Allen-eksperimentet ved at smuldre?
Det er nu blevet til otte kampe for Kyle Allen som Panthers’ startende quarterback, og selvom det startede meget pænt statistisk set, så begynder der nu at komme sprækker i facaden. Panthers har tabt tre af de sidste fire kampe, og Allens fejl har været en af de primære grunde. De sidste fire kampe har han kastet en interception, og i alt er det blevet til ni styks over den periode. I sidste uges kamp mod Falcons blev det til hele fire interceptions, og hvis ikke han hurtigt genfinder fodfæstet, kommer Panthers til at stå i en prekær quarterback-situation i off season. Cam Newtons mange skader de sidste par år har startet rygter om, at Panthers kunne sende ham videre i systemet, men hvis ikke Allen er klar til at tage over, skal man måske finde på noget helt tredje, hvis man ikke tror på årets tredjerundevalg Will Grier.

5) Hvor skal håbet komme fra på Eagles’ angreb?
Med en 5-5 record begynder det at spidse til for Philadelphia Eagles, som mange forventede sig store ting af inden sæsonen. I starten var det bagkæden af forsvaret, som vaklede, men den sidste måneds tid har angrebet været det største problem. Specielt holdets receivere har været ringe, og det hjælper ikke på sagen, at DeSean Jackson er ude for sæsonen, mens Alshon Jeffery også kæmper med skader. Det virker til at kostet på tilliden fra Carson Wentz, der for ofte holder for længe på bolden og ikke kan få rytme ind i angrebet. Der venter et svært opgør mod Seattle Seahawks i denne uge, og selvom modstanden er god, så føles det som en uge, hvor Eagles skal ud og vise noget i – specielt offensivt.

6) Har Gase endelig fået lidt gang i angrebet?
Efter en umanerlig sløv start på sæsonen har Jets vundet to kampe i træk og scoret 34 point i begge opgør. Jovist, det er på en billig baggrund mod Redskins og Giants, og det er derfor, vi ser frem til denne uge, hvor vi får testet, om der reelt er kommet noget bid i Jets-angrebet. Modstanden er Oakland Raiders, der ikke har et stærkt forsvar, men trods alt ligger lunt i svinget til et wild card og må forventes at komme med fuld fart ud over stepperne. Selvom sæsonen som helhed har været skuffende for Gase og Jets, så kunne en god afslutning til unge Sam Darnold give lidt håb i truppen.

7) Holder Titans liv i slutspilsdrømmen?
Vi nærmer os december, og Titans er nok en gang med i slutspilsræset, selvom ingen rigtig har snakket om dem i år. Før deres bye week slog de imponerende nok Kansas City Chiefs, og selvom der skulle lidt små mirakler til, så skal man ikke undervurdere Titans’ evne til at hænge på mod alle hold. Nu sidder holdet på en 5-5 record og i en svag AFC-konference kan ni sejre være nok til slutspillet. I denne uge er modstanden Jacksonville Jaguars, der ikke fik det ønskede resultat i Nick Foles’ comeback i sidste uge. En Titans-sejr ville ikke kun bringe dem i en god position, det ville også distancere Jaguars og endeligt aflive Jaguars’ slutspilshåb.

8) Er Cowboys’ angreb godt nok til at slå Pats’ forsvar?
For første gang i mange, mange år har New England Patriots ikke et top 10-angreb, men de er derimod båret i høj grad af deres fantastiske forsvar. Det betyder også, at der ikke umiddelbart skal så mange point som tidligere til for at slå Patriots, og jeg glæder mig meget til at se, om Cowboys’ angreb er godt nok til at levere de nødvendige point. I den brede offentlighed har folk slet ikke nok respekt for Dak Prescotts spil i år, og han har uden tvivl været en top 5-quarterback. Cowboys’ angreb har ikke været båret af Ezekiel Elliott, der har været mere ineffektiv end nogensinde, og Cowboys’ forsvar har været klart under middel. Det har været Dak og receiverne, og denne uges kamp bliver deres sværeste test indtil nu. Patriots’ cornerbacks mod Amari Cooper, Michael Gallup og Randall Cobb er noget af en sværvægtskamp. Jeg glæder mig.

9) Hvor står 49ers med alle skaderne?
San Francisco 49ers er generelt velkørende med en 9-1 record, men der har været lidt grus i maskineriet i de seneste par uger. Selvom de har vundet begge opgør mod Arizona Cardinals, så har Kyler Murray givet dem nogle problemer defensivt. Derudover led de et nederlag til Seattle Seahawks i en kamp, hvor angrebet havde det halvsvært. Løbeangrebet har ikke været lige så effektivt som i starten af sæsonen, og Jimmy Garoppolos turnovers begynder at blive mere kostbare. Mange af de her lidt svingende tendenser kan tildels tilskrives skader til vigtige spillere som Joe Staley, George Kittle, Emmanuel Sanders, Dee Ford og Kwon Alexander, men alle hold får skader, og det er op til holdene at finde en måde at stadig være succesfule på. Derfor bliver det interessant at se, hvor 49ers står i denne uge mod et stærkt Packers-mandskab.

10) Fortsætter McVay med den ændrede offensive filosofi?
For to uger siden brokkede jeg mig over Sean McVays manglende fleksibilitet, da angrebet blev lukket helt ned mod Pittsburgh Steelers. Jeg havde forventet, at de efter deres bye week ville have ændret udtrykket på deres angreb lidt efter en generelt skuffende sæson. Nogle af de ændringer kom så mod Bears i sidste uge, hvor et par skader på den offensive linje endelig fik skubbet McVay væk fra sit standardangreb med tre wide receivere på banen på næsten alle spil. Mod Bears benyttede McVay flere tight ends, sågar en full back, og brugte gap schemes langt mere end tidligere, hvor han har svoret til primært outside zone. Det virkede til at passe de unge kræfter på den offensive linje bedre, og det klædte McVay med lidt mere variation. Nu er det interessant at se, om Rams også kan genopfinde kasteangrebet lidt, så Jared Goff kan finde tilbage til noget mere komfortabelt.