NFL Draften 2016 er overstået. Men hvem gjorde det bedst? 

32 hold, 253 spillere valgt, men nogle hold havde en heldigere hånd end andre. Browns havde 14 picks, mens Saints og Panthers kun havde 5.

Se alle draft picks her.  

Her er Gul kluds karakterer på en skala fra 1 til 10.

 Jacksonville Jaguars, 7 picks
Karakter: 10

Wow, wow, wow. Jaguars smadrede den her draft og fik måske to af de fem bedste spillere overhovedet i DB Jalen Ramsey i første runde og LB Myles Jack i anden runde. Derudover fik de flere dygtige forsvarsspillere senere i draften. Brugte 6 ud af 7 picks på defense. 

 Buffalo Bills, 7 picks
Karakter: 9

Forsvaret skuffede i Rex Ryans første sæson, så han gik benhårdt efter en opgradering med de første tre picks. DE Shaq Lawson var kanonværdi på 19, LB Reggie Ragland var et scoop i anden runde, og DT Adolphus Washington giver tyngde i midten. Som flødeskum på toppen fik de QB Cardale Jones i fjerde runde.

 Houston Texans, 6 picks
Karakter: 9

Houston havde en fantastisk draft. WR Will Fuller i første runde giver dem masser fart. OL Nick Martin (bror til Cowboys Zach Martin) var et kanonvalg i anden runde. Og RB/WR Braxton Miller skal du glæde dig til at se. Masser af offense til et hold, der har forsvaret på plads. 

 Cleveland Browns, 14 picks
Karakter: 9

Browns havde 14 picks. FJORTEN! Og de lavede flere sensationelle valg. WR Corey Coleman i første runde var én af fem receivere, de valgte. De kommer ikke alle på holdet, men der bliver kamp om pladserne i training camp. I anden runde fik de en gave, da DE Emmanuel Ogbah faldt til dem. De valgte QB Cody Kessler i tredje runde og lidt senere OT Shon Coleman.

 Minnesota Vikings, 8 picks
Karakter: 9
Det kunne næsten ikke være gået bedre for Vikings. De fik den receiver, der passer bedst til Teddy Bridgewater i form af Laquon Treadwell, og i anden runde fik de de en gave i form af CB Mackensie Alexander. De fik tackle-maskine Kentrell Brothers i 5. runde, og så bliver det spændende, at se hvad tyske Moritz Böhringer kan.

Cincinnati Bengals, 7 picks
Karakter: 8

Bengals får den høje karakter for deres totale scoop i 4. runde, hvor de valgte 140 kg DT Andrew Billings, der var udset til at være et første runde pick. De tog CB William Jackson III i første  runde og fik den spændende receiver Tyler Boyd i anden. 

 Baltimore Ravens, 11 picks
Karakter: 8

Valgte OT Ronnie Stanley i første runde. Fandt to solide spillere i anden og tredje runde i DE Kamalei Correa and DE Bronson Kafusi, der nok skal sætte fut i deres pass rush. Og så valgte de Navy QB Keenan Reynolds i 6. runde. Han skal lige to år i militæret, inden han kan spille, men han er vild! 

 Miami Dolphins, 8 picks
Karakter: 8

Videoen med potmasken sendte OT Laremy Tunsil ned til Dolphins på 13. KÆMPE SCOOP! Derfor alene får de 8. De fik også CB Xavien Howard i anden runde, som kan vise sig at starte fra første fløjt.

 Chicago Bears, 9 picks
Karakter: 7

Bears lavede den første trade torsdag, da de sprang fra plads 11 til plads 9 for at tage OLB Leonard Floyd. Han giver dem omgående en opgradering af et pass rush, der var ikke-eksisterende sidste år. I anden runde fik de draftens bedste OG i form af Cody Whitehair, af mange set som et første runde pick. 

 Tennessee Titans, 10 picks
Karakter: 7

Titans fik en masse picks i deres handel med Rams og brugte dem klogt. De tog OT Jack Conklin med valg nr. 8. De fik en kanonspiller i anden runde i DE Kevin Dodd. De overraskede med Heisman Trophy vinder RB Derrick Henry. NT Austin Johnson er solid. Og safety Kevin Byard giver dem speed i bagkæden.  

 Tampa Bay Buccaneers, 7 picks

Karakter: 7
Historien omkring Bucs draft var at de tradede op i anden runden for at tage… EN KICKER!!! Roberto Aguayo kunne de have fået senere og der var andre behov, som de burde have taget sig af først. CB Vernon Hargreaves var til gengæld et kanonvalg. Han starter fra første dag. DE Noah Spence var fantastisk værdi anden runde. 

 Indianapolis Colts, 8 picks
Karakter: 7
Colts havde et formål med draften: Beskyt Andrew Luck. Så de valgte Center Ryan Kelly i første runde. Han er et monster. Senere tog de OT Le’Raven Clark og Joe Haeg. Safety TJ Green i anden runde er super-spændende.

 Detroit Lions, 10 picks
Karakter: 7

Dayum, en kanondraft af Lions. OT Taylor Decker i første runde. En kæmpe mand, der skal lukke et kæmpe hul. DT A’Shawn Robsinson var en gave i anden runde med værdi som første. Og glæd dig til at se Safety Miles Killebrew. BUMMMM siger det…

 New Orleans Saints, 5 picks
Karakter: 7

Saints havde kun fem draft picks, men deres første tre picks var helt i top. DT Sheldon Rankins er et supervalg i første runde. Drew Brees er lykkelig for WR Michael Thomas i anden runde, og Safety Vonn Bell i tredje runde hjælper forsvaret omgående. 

 Dallas Cowboys, 9 picks
Karakter: 6

Puha, den her er svær at vurdere. Her og nu er det en 4er, men på sigt kan det blive en 8er. I anden runde tog de LB Jaylon Smith, som er skadet og ikke kommer før 2017 (måske aldrig). Hvis han kommer tilbage til sin tidligere styrke, kan det her være en super-draft for Cowboys. De valgte RB Ezekiel Elliott med det fjerde pick. Den bedste RB i draften til NFLs bedste linje. Et kanonvalg. I femte runde tog de fremtidens QB i Dak Prescott. 

 Los Angeles Rams, 6 picks
Karakter: 6

Den her er svær at vurdere. Hvis Jared Goff får succes er det en 9er eller 10er. Hvis ikke, snakker vi bund-karakter. WR Pharoh Cooper i 4. runde var kanon værdi og giver Goff en at kaste til.

 New York Giants, 6 picks
Karakter: 6

Giants fortsatte med at opgradere forsvaret. Lidt overraskende tog de CB Eli Apple med pick nr. 10, og så fik de en gave i WR Sterling Shepard i anden runde. Valgte for første gang i klubbens historie ingen linjemænd, hverken til offense eller defense.

 Seattle Seahawks, 10 picks
Karakter: 6

Seahawks havde brug for hjælp til både den offensive og defensive linje og fik to kanon-spillere. OG Germain Ifedi i første runde og DT Jarran Reed i anden, som mange mente havde første runde værdi. Som erstatning for Marshawn Lynch draftede de ikke mindre end tre runningbacks.

 Oakland Raiders, 7 picks
Karakter: 6

Raiders havde behov for safety-hjælp, men valget af Karl Joseph var lidt tidligt, selvom han nok var draftens bedste safety. QB Connor Cook var et kanonvalg som backup til Derek Carr, og som en mulig trade-kandidat om et par år.

 San Diego Chargers, 8 picks
Karakter: 6
Chargers lavede draftens første store overraskelse, da de valgte DE Joey Bosa med pick nr. 3. I anden runde hentede de TE Henry Hunter til Philip Rivers. LB Joshua Perry var kanon-værdi i 4. runde. Og så hentede de JJ Watt’s bror fullback Derek Watt i 6. runde.

 Atlanta Falcons, 6 picks
Karakter: 5

Falcons havde mange behov og tog Safety Keanu Neal i første runde. Det var lidt overraskende med mange andre spændende spillere tilbage. LB Deion Jones var et godt valg. Han er en alt-mulig-mand, der kan bruges over hele banen. TE Austin Hooper i tredje runde vil glæde QB Matt Ryan.

 Arizona Cardinals, 6 picks
Karakter: 5

DT Robert Nkemdiche faldt helt ned til Cards på pick nr. 29. Kanon værdi!!! De havde brug for hjælp til den offensive linje og fik det i form af Center Evan Boehm, der kan starte fra første dag 1, og OT Cole Toner, der kræver lidt mere arbejde. 

 San Francisco 49ers, 11 picks
Karakter: 5

49ers var det eneste hold, der draftede to gange i første runde. De tog DeForest Buckner nr. 7 (kanonvalg) og OG Joshua Garnett med 28 (udmærket valg). Men, men, men skulle de ikke have taget en QB før end 6. runde, hvor de valgte Jeff Driskell.  

 Philadelphia Eagles, 8 picks
Karakter: 5

Lige som med Rams, er det svært at bedømme Eagles, før vi ved om QB Carson Wentz får succes. Efter Wentz på pick 2, havde Eagles ikke et valg igen før i tredje runde med pick 79, hvor de tog Guard Isaac Seumalo. Ikke noget sexet valg. 

 Denver Broncos, 8 picks
Karakter: 4
Broncos var forelskede i QB Paxton Lynch og tradede fem pladser op fra 31 til 26 for at vælge ham. Valget af runningback Devontae Booker i 5. runde var et scoop. Og der var flere gode tilføjelser til forsvaret også.

 Pittsburgh Steelers, 7 picks
Karakter: 4

Steelers gik efter forsvar og brugte deres første to picks på defensive backs, men valget af CB Artie Burns i første runde var overraskende tidligt. Sean Davis i anden runde  var OK, men denne draft er ikke blandt de bedste i Steelers historie.

 Carolina Panthers, 5 picks
Karakter: 3

Efter de sagde farvel til Josh Norman havde de behov for cornerbacks, og de brugte 60% af deres picks på positionen (3 ud af 5). I første runde tog de DT Vernon Butler, som var god værdi på 30. Elendig draft. 

 Washington Redskins, 7 picks
Karakter: 3

Tog overraskende en WR i første runde, men sikke en. Josh Doctson kan vise sig, at være denne drafts bedste WR. I anden runde  valgte de LB Su’a Cravens, der var et fint valg her. ellers ikke meget at rapportere.

 New York Jets, 7 picks
Karakter: 2
Valget af LB Darron Lee i første runde var det bedste ved denne Jets-draft, der ellers blev præget af lidt hasarderede picks. De fandt måske deres nye QB i Christian Hackenberg i 2. runde, men flere eksperter tror aldrig han får succes i NFL.

 New England Patriots, 8 picks
Karakter: 2

De opgav deres 1.-runde pick pga. DeflateGate og kom først ind i draften sidst i anden runde. Godt nok havde de 11, lavede et par trades og fik WR Malcolm Mitchell i 4. runde, men ellers var det en dårlig draft. Siger vi… men Bill Belichick ved bedre! 

 Green Bay Packers, 7 picks
Karakter: 1
Det her var ikke en god draft. Måske vi tager fejl, men der er ikke meget impact, og ikke meget WOW-faktor. DT Kenny Clark i første runde som erstatning for BJ Raji var en overraskelse, og resten af draften er fyldt med no-names. 

 Kansas City Chiefs, 9 picks
Karakter: 1
Uha, det her var ikke godt. Normalt har Andy Reid styr på sit shit. Men det her kan være ren shit. De tradede ud af første runde og DT Chris Jones i anden runde var et fint valg på 37, men ellers er der ingen navne udover måske Stanfords QB Kevin Hogan i 5. runde.