Der har atter været gang i svingdøren i hovedstadsklubben, der har hentet Ron Rivera ind som cheftræner.

Washington Redskins har som bekendt foretaget en række ændringer i trænerstaben inden den kommende sæson. Ron Rivera har afløst Jay Gruden som cheftræner, mens Jack Del Rio har overtaget tjansen som defensiv koordinator.

Landon Collins har endnu til gode at tørne ud for sine nye trænere, men han er allerede imponeret over deres tilgang til spillet:

“Vi (forsvarsspillerne, red.) kan allerede mærke en stor forskel. Den nye trænerstab har allerede sat sit tydelige præg på forsvarssystemet – og det var tiltrængt,” udtalte Collins til Ethan Cadeaux fra NBC Sports Washington, hvorefter han fortsatte med at rose sine nye trænere:

“De er meget direkte i deres kommunikation. De har slået en anderledes og mere ambitiøs tone an – de har tydeligt høje forventninger til holdet. Det er god, direkte og tydelig kommunikation. Vi har et relativt ungt hold, som har brug for faste rammer. Jeg er ikke i tvivl om, at vores trænere er typerne, der gør deres arbejde ordentligt.”

Landon Collins skiftede til hovedstadsklubben fra New York Giants inden 2019-sæsonen. I sin debutsæson for Redskins præsterede Collins 110 tacklinger og et enkelt sack. Den 26-årige safety må forventes at tage et skridt fremad i den kommende sæson i Ron Rivera og Jack Del Rios nye regime.

Ron Rivera var tidligere ansat som cheftræner for Carolina Panthers mellem 2011 og 2019. Her havde han stor succes med at skabe et solidt forsvar, som bragte holdet frem til Super Bowl 50. Derudover er Rivera blevet hyldet som årets træner i NFL i både 2013 og 2015.