Der bliver ny styrmand ved roret, når Giants søndag spiller på udebane mod Miami Dolphins.

New York Giants plejer vanligt at starte unge Daniel Jones på quarterbackpladsen, men efter han har pådraget sig en nakkeskade, så bliver det reserven Mike Glennon, der overtager den tjans for de blå giganter.

Ifølge Jeremy Fowler fra ESPN forventes Jones dog tilbage inden for få uger, og holdet vil ikke placere ham på den såkaldte Injury Reserve-liste.

Den 24-årige quarterback pådrog sig skaden i sejren over divisionsrivalen Philadelphia Eagles. Håbet i klubben var, at han kunne spille i denne uge, blev det slukket på fredagens pressemøde, hvor cheftræner Joe Judge meldte ud, at quarterbacken har behov for pause.

Mike Glennon har tidligere i året været i aktion for New York Giants, da han overtog tjansen i femte spillerunde efter Jones gik ud med en hjernerystelse. Den 31-årige veteran ramte ved den lejlighed på 16 af 25 kast for 196 yards, et touchdown og to interceptions i nederlaget til Dallas Cowboys.

Glennon har haft en berejst tilværelse de seneste år. De seneste seks år har han spillet for Buccaneers, Bears, Cardinals, Raiders, Jaguars og nu Giants. I fjor startede han fem opgør for Jacksonville, og holdet tabte samtlige af de pågældende kampe. Glennon kastede to flere touchdowns (syv) end interceptions (fem).