NFL er, for nu, blevet en profil fattigere, da Buccaneers’ tight end, Rob Gronkowski, atter engang er gået på pension.

Gronk er færdig med football, det annoncerede spilleren selv i går, tirsdag d. 21. juni, i et opslag på Instagram og Twitter. Spilleren forklarer, at det har været en livslang drøm at spille i NFL, og at spille for Tampa Bay Buccaneers, men nu var tiden kommet til at tage på alderdomshjem.

Angrebsspilleren beskriver, at han stolt kan forlade NFL, da han har opnået alt det, han har ønsket og fostret nogle livslange venskaber. 

Det er ikke første gang, at tight enden proklamerer sig som kommende pensionist. Den nu 33-årige spiller sagde farvel og tak efter 2018-sæsonen, hvor han med Patriots vandt Super Bowl over Los Angeles Rams. Kroppen var brudt ned og mentalt var hovedet et andet sted.

Der skulle kun gå et års tid inden Brady skiftede til Tampa Bay Buccaneers og hev Gronk væk fra wrestling, fester og afslapning. Det viste sig at være en succes, for Buccaneers vandt mesterskabet i 2020-sæsonen.

Hvorvidt han denne gang kan holde sig fra Brady og NFL er dog et spørgsmål, der vil være logisk at stille. Ifølge ESPNs Adam Schefter, der har talt med spillerens agent, vil det ikke være overraskende, hvis han kan lokkes tilbage midt i sæsonen.

Gronk spillede 11 sæsoner i NFL og greb bolde for mere end 9200 yards, scorede 92 touchdowns, vandt fire Super Bowls og er måske den bedste, og mest komplette tight end i spillets historie. Mon ikke, at spillerens gamle quarterback ville være glad for at se om til efteråret eller i 2023, det indikerer han i hvert fald på Twitter.