I de næste to spillerunder vil NFL, i samarbejde med over 200 spillere og trænere, fejre det stigende antal af nationaliteter og kulturer, der findes i ligaen. Det vil blive fejret med et initiativ, hvor spillerne går på banen med deres respektive nationale flag på hjelmen.

Dette initiativ er et ønske fra spillerne for at sætte fokus på den påvirkning hele verden har på NFL, og samtidig anderkende den betydning de mange nationer har for spillermaterialet i NFL i dag. Der vil angiveligt kunne tælles 50 forskellige nationaliteter og territorier på spillernes hjelme.

Dette initiativ betyder samtidig, at vi kan få Dannebrog at se på skærmen i de næste to uger, når Cleveland Browns og Hjalte Froholdt løber på banen.

Prøv NFL GamePass gratis

Spillerne kan vælge at pryde deres hjelme med deres respektive nationale flag, sammen med det amerikanske flag. Det nationale flag kan vælges, hvis man har boet i det pågældende land i mere end to år, eller har forældre eller bedsteforældre derfra. Herunder kan ses et eksempel på Kyler Murray’s hjelm de kommende to uger.

Denne fejring af det internationale aspekt i NFL kommer også samtidig med, at den første internationale kamp i sæsonen finder sted i London i weekenden.

Via dette link kan du se alle de spillere, der vil repræsentere et land eller territorie i spilleuge fire og fem.