Det er et sjældent syn. NFLs posterboy i mere end blot lettere overrislet tilstand.

Der var både jubel, masser af våde varer og sågar et trofækast, da Super Bowl-mestrene fra Tampa Bay Buccaneers onsdag fejrede deres sejr med en bådparade i Tampa.

Paraden startede omkring kl. 13 på Hillsborough-floden nær centrum af Tampa. Tusindvis af fans pyntet i Buccaneers-udstyr troppede op langs floden for at heppe på deres helte.

Og de var der alle – quarterback og MVP Tom Brady, headcoach Bruce Arians, forsvarets stjerner og resten af holdet vinkede, hilste og drak…

En tydeligvis overrislet Tom Brady lavede undervejs sit livs vigtigste kast, da han pludselig kastede Vince Lombardi trofæet fra en båd til en anden. Trofæet blev selvfølgelig grebet af hans tro væbner gennem de sidste 10 år – Rob Gronkowski.

Tidligere på dagen var holdet ankommet med busser, inden de fordelte sig og gik ombord på flere forskellige både og sejlede rundt på floden til stor glæde for de ekstatiske fans.

Der var naturligvis maskepåbud, og det overholdt de fleste fremmødte tilskuere på kajen, mens masser af fans på private både, kajakker og andre fartøjer, der fulgte paraden i vandet lod til at have fortrængt påbuddet i et håb om at få et glimt af Super Bowl mestrene. De blev dog pålagt at holde sig mindst 15 meter fra spiller-bådene.

Efter en lang dag i solen og på vandet, måtte en tydeligvis begejstret Tom Brady hjælpes forbi den ventende skare af fans, journalister og fotografer, der fik et noget usædvanligt syn af den ellers perfekte quarterback: Han var knokkelstiv!

Efter sin syvende Super Bowl sejr og femte MVP-titel kan vi herfra kun applaudere og sige: Det var velfortjent!