Intet tilbud kunne have overbevist Cincinnati Bengals om at afgive det første valg i den seneste NFL Draft.

Cincinnati Bengals valgte quarterback Joe Burrow fra LSU med det første valg i NFL Draft 2020. Det er fortsat usikkert, om Bengals blev bombarderet med tilbud om det første valg – samt om størrelsen på en eventuel budkrig og indholdet af eventuelle tilbud.

Nu slår Mike Potts – ansvarlig for talentspejderafdelingen i Cincinnati Bengals – fast, at holdet aldrig var interesseret i at ‘miste muligheden’ for at hente Joe Burrow:

“Det stod klart for enhver, at vi ikke ville rykke os fra det første valg. Vi havde det fint med at blive siddende – og tage Joe Burrow. Det var den vigtigste beslutning for vores fremtid – og det trumfede alle tilbud,” udtalte Mike Potts via NBC Sports.

Joe Burrow leverede en historisk god college-sæson i fjor, hvor han vandt det nationale mesterskab, slog flere rekorder og blev hædret med Heisman-trofæet som årets bedste college-spiller i USA. I 2019 kastede Burrow for 5.671 yards, 60 touchdowns og sølle seks interceptions.

Joe Burrow bliver den ubestridte starter for Cincinnati Bengals i den kommende sæson. Det stod endegyldigt fast, da holdet fritstillede veteranen Andy Dalton i slutningen af april.