Den tilbagevendte guard Richie Incognito har fået to kampes karantæne for et par episoder, der fandt sted, mens han ikke var på kontrakt hos et NFL-hold i 2018. Den mest alvorlige episode fandt sted på et begravelseshjem.

Den 36-årige Richie Incognito er tilbage i NFL efter en pause på et år, og her skal han hjælpe Oakland Raiders’ offensive linje. Raiders får dog ikke glæde af Incognito i hele 2019-sæsonen, da han har fået to kampes karantæne efter et par episoder, der fandt sted imens han var jobløs sidste år.

Den mest alvorlige episode fandt sted på et begravelseshjem, hvor Incognito skulle diskutere, hvordan hans fars lig skulle håndteres. Incognito krævede at hovedet skulle skæres af og bruges i en videnskabelig sammenhæng. Det førte åbenbart til nogle uoverensstemmelser, og Incognito endte med at true de ansatte med at skyde vildt omkring sig.

Incognito endte aldrig med at affyre skud, men skulle have slået og kastet med ting på begravelseshjem. Politiet endte med at konfiskere to pistoler, tre rifler og en lyddæmper fra Incognitos bil. Han blev sigtet for trusler og voldsom adfærd.

Derudover blev han i foråret 2018 ufrivilligt indlagt på en psykiatrisk afdeling efter en episode, hvor han gik amok og kastede med ting i et træningscenter. Han blev beskrevet som paranoid. Til sidst kom han også med et voldsomt udbrud på Twitter mod Vikings’ cheftræner Mike Zimmer, da Zimmer sagde, at de ikke var interesseret i at hente Incognito.