Michael Floyd er blevet testet positiv for alkohol under sin husarrest og risikerer nu fængsel. Wide receiveren forklarer de positive prøver med, at han drak Kombucha te.

Minnesota Vikings hentede for nylig wide receiver Michael Floyd, der blev taget for spirituskørsel i december. Og nu har Floyd dummet sig igen.
Under den husarrest, som han afsoner i øjeblikket, er han nemlig blevet testet positiv for alkohol igen, hvilken kan betyde en fængselsstraf for den tidligere Arizona Cardinals-spiller.
Ifølge TMZ Sports viser det system, der måler alkohol i Floyds blod, at der er fem ‘mistænkelige’ prøver mellem den 11. og 12. juni. Tre af dem i tidsrummet 5.30 til 6.33 søndag morgen er blevet karakteriseret som ‘høje alkoholprøver.’
Michael Floyd forklarer de positive prøver med, at han havde drukket Kombucha te, der indeholder en lille mængde alkohol. Men ifølge alle rapporter virker det usandsynligt, at det skulle kunne forklare alkoholniveauet i hans blod. Medmindre Floyd har drukket enorme mængder te.


Floyd ville have gennemført sin husarrest i dag, og var altså på dag 91 ud af 96 mulige søndag. Nu kan han i stedet se frem til endnu en tur i retten den 26. juni. Derudover venter vi også stadig på, at NFL tager stilling til en (meget) potentiel karantæne.
“Vi er klar over situationen med Michael Floyd og undersøger sagen. Vi samler stadig information og vil ikke kommentere yderligere på nuværende tidspunkt,” skriver Minnesota Vikings i en pressemeddelelse.