En af ligaens bedre cornerbacks har skiftet klub i løbet af free agency, og spilleren selv lægger ikke fingre imellem, da han udtaler sig om sin gamle arbejdsgiver

Cornerback William Jackson skiftede i marts måneds free agency Cincinnati Bengals ud med Washington Football Team, og forsvarsspilleren havde ikke meget tilovers for sin tidligere klub.

Den 28-årige spiller blev interviewet af radiostationen 106.7 The Fan, og kaldte det blandt andet en velsignelse at komme væk fra Bengals. Det er sjældent, at spillere udtaler sig om tidligere klubber i negative termer. Der skulle dog kun gå tre uger inden forsvarsspilleren var ude med riven.

Jackson var heller ikke glad for holdets fans:

“Cincinnati, de har nogle grove fans, mand. Du ved elendighed elsker selskab. Når intet går godt, er der ingen, der gør noget godt.” 

Han fortsatte med de hårde ord om Bengals, da han talte om sin nye klub i hovedstaden:

“Washington har kun støttet op omkring mig siden dag ét. Bengals på en anden side, de fyre, de tænker på, hvorfor de ikke vinder. Jeg er glad for at være ude af det sted, mand. Det er en velsignelse at slippe væk og jeg ønsker dem det bedste, men Washington, lad os tage den herfra.”

Jackson var blevet udnævnt som den bedste cornerback i free agency og kan se frem til en fin lønforhøjelse. Forsvarsspilleren skrev under på kontrakt, der vil holde ham i klubben de næste tre år og indbringe op mod 42 millioner dollars.

Den bramfri spiller har tørnet ud for Bengals i hele sin professionelle karriere. Holdet fra Cincinnati, Ohio valgte ham i første runde af draften i 2016. Jackson sad ude hele sit rookieår grundet skade, men har spillet 59 kampe siden da, 48 fra start. Det er blevet til tre interceptions i de opgør for en spiller, der udmærker sig med sine evner i mand-til-mand opdækningen.