Dallas Cowboys tabte på hjemmebane til Green Bay Packers 34-31, som nu er klar til, at møde Atlanta Falcons i Atlanta næste søndag.
Starten på opgøret skulle vise sig, at være afgørende for kampens udfald. Hjemme i Arlington, Texas, formåede Cowboys-mandskabet på ingen måde, at være klar til start. Efter et lovende drive til at starte opgøret, som sluttede med et field goal, kom Cowboys først på tavlen igen mod slutningen af anden quarter. Til den tid, havde Aaron Rodgers leveret en 21-3 føring til Packers.

Cowboys fik reduceret til 21-13 inden pausen, men igen var Cowboys lang tid, om at komme i gang i anden halvleg. Packers fik udbygget til 28-13, inden Dak Prescott for alvor fik hjulene, til at køre for Cowboys i fjerde quarter. Først fandt han Witten på et kort touchdown, inden han på det efterfølgende drive fandt Dez Bryant til endnu et touchdown.
Bagud med to, med under fem minutter igen, gik Cowboys efter en to points konversion. Det lykkedes Prescott, at kæmpe sig ind i end zonen på sit løb, og udlignede dermed kampen, på trods af, at Packers havde været foran med 18 i opgøret. Men dramaet sluttede på ingen måde hér, det startede først.

Aaron Rodgers fik ført sit Packers-mandskab ned til et 56 yards field goal, med under to minutter igen. En af de mest sikre kickere i slutspillet, er Mason Crosby, som på daværende tidspunkt havde ramt sine sidste 22 spark i slutspillet. Crosby satte også sit spark ind lige ved siden af stolpen, og dermed førte Packers med tre, inden Cowboys havde en chance for, at tage sejren, eller udligne.
Anført af Dez Bryant, Jason Witten og selvfølgelig Dak Prescott, kom Cowboys hurtigt ned af banen. Desværre for hjemmeholdet fik de ikke taget så meget tid af uret, hvilket betød, at med 40 sekunder igen, kunne Dan Bailey udligne på et 52-yards field goal. Aaron Rodgers og Packers ville dog få bolden igen.
Her kunne Packers så afgøre det, som kan betegnes som årets kamp på nuværende tidspunkt. Aaron Rodgers fik ført sit hold lidt ned af banen, men kampens spil leverede han på en lang tredje down, med få sekunder igen. Her fandt han sin tight end Jared Cook, som mirakuløst formåede, at gribe bolden inde på banen med tre sekunder igen.
Scenen var dermed sat til, at slutspillets bedste kicker kunne afgøre det, fra 50 yards. Med et spark, der så ud til, at gå forbi i starten, ændrede retning og ramte mellem de to stolper som tiden løb ud. Green Bay Packers vandt opgøret 34-31, og er dermed klar til, at gæste Atlanta Falcons næste søndag, klokken 21:05 dansk tid.