Den tragiske offseason i den amerikanske sportsverden fortsætter, da endnu en ung spiller desværre er afgået ved døden.

Baltimore Ravens har på tragisk vis mistet en af holdets unge, talentfulde spillere. Den blot 26-årige spiller blev fundet død tirsdag den 21. juni. Den forfærdelige nyhed er først kommet ud til offentligheden i dag. 

Baltimore Ravens kunne selv skrive om hændelsen på Twitter.

Forsvarsspilleren havde netop overstået en af de små træningslejre forud for sin fjerde sæson i klubben og både fans og lokale journalister havde kun positive ting at sige. Han var forventet at have fået en større rolle efter at have trænet hårdt de seneste måneder. Ferguson blev valgt i draftens tredje runde i 2019 efter en formidabel collegekarriere. Som en del af Louisiana Tech-holdet vandt han Hawaii-bowl i sin sidste collegesæson.

Han endte sin collegetid med 45 sacks, 17,5 kom i den Bowl-vindende sæson. Han er den spiller i den øverste collegerække med flest sacks gennem tiderne (NCAA begyndte dog først at registrere sacks i år 2000).

Foruden sit spil på banen, så skriver Ravens også om Fergusons smittende humør og formidable smil. Ferguson havde to børn på tre og fire år. Der er endnu ingen officiel udmelding omkring dødsfaldet, men politiet rykkede ud til spillerens hjem sent om aftenen. Der var ingen tegn på indbrud eller traume, derfor melder den lokale journalist, Justin Fenton, at en overdosis er i søgelyset.