NFL Tyskland 2023: To fede kampe

I efteråret 2023 kan du opleve Kansas City Chiefs og New England live i Tyskland.

Fantastisch. Sehr schön. Wunderbar. De tyske gloser står i kø, når vi skal beskrive, hvor fedt det er, at NFL nu endelig er kommet til Tyskland. Og så endda med to kampe i den kommende sæson.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i Frankfurt 2023

Der er i år fem kampe på europæisk jord. Tre i London og to kampe i Tyskland, hvor du kan opleve Super Bowl mestrene fra Kansas City Chiefs eller de altid populære New England Patriots.

Der er endnu ikke sat navn på deres respektive modstandere, men efter sidste års kæmpe succes i premieren på Allianz Arena, kan du godt glæde dig til at NFL kommer tilbage til Tyskland.

Efterspørgslen til kampene er enorm, og vi får kun et antal begrænsede pladser, så skriv dig op nu på venteliste hos LA Travel for at komme først i køen, når billetsalget åbner.

Kansas City Chiefs – Miami Dolphins
Waldstadion, Frankfurt
Skriv dig på venteliste nu

New England Patriots – Indianapolis Colts
Waldstadion, Frankfurt
Skriv dig på venteliste nu

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år, når turen for første gang går til Tyskland.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Skriv dig på venteliste nu

Jesper vil inden NFL-kampene i Frankfurt og München fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i Europa og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i Tyskland 2023 indeholder (opdateres):

2 overnatninger på hotel (navn kommer senere)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL rejser

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London og USA, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Vi glæder os meget til at lave en par fantastiske ture til Tyskland i efteråret. Vi kan ikke love, at alle får billetter, så skriv dig på ventelisten med det samme:

Kansas City Chiefs – Miami Dolphins
Waldstadion, Frankfurt
Skriv dig på venteliste nu

New England Patriots – Indianapolis Colts
Waldstadion, Frankfurt
Skriv dig på venteliste nu