NFL London 2023: Wembley og Tottenham

NFL i Tottenham, London

Det er seks NFL-hold med masser af superstjerner, der kommer til London i efteråret.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2023!

Der er i år tre kampe i den engelske hovedstad, hvoraf to spilles på Tottenham Hotspur Stadium. Det er det første stadion i Europa, der er optimeret til NFL, og er bygget efter de bedste principper fra NFL-stadioner i USA. Blandt andet kan man sagtens genkende den ene ende fra Seahawks’ Lumen Field stadion i Seattle.

Buffalo Bills og Tennessee Titans får en hjemmekamp i Tottenham og Jacksonville Jaguars spiller igen på Wembley, så der er nok at vælge mellem, hvis du vil til NFL i London i efteråret.

Jaguars åbner NFLs europæiske bal på Wembley d. 1. oktober på Wembley mod Atlanta Falcons. Den kamp har vi lavet en fuldstændig vanvittig lækker åbningspris på.

Ugen efter kommer Buffalo Bills til London og skal i Tottenham møde Jaguars, der altså spiller to kampe i London i år.

Og som rosinen i pølseenden har NFL lavet en lækkerbisken til de europæiske fans, når Tennessee Titans og Baltimore Ravens mødes på Tottenham.

Efterspørgslen til kampene er enorm, så sørg for at forudbestille dine billetter hos LA Travel allerede nu.

NFL i London 2023

Jacksonville Jaguars – Atlanta Falcons
Wembley, 1. oktober 2023
Køb rejse nu

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 8. oktober 2023
Køb rejse nu

Tennessee Titans – Baltimore Ravens
Tottenham Hotspur Stadium, 15. oktober 2023
Køb rejse nu

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

I 2021 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2023, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Forudbestil dne billetter nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2023.