London 2021: Atlanta Falcons – New York Jets

Se to af de bedste nye spillere i NFL, når Falcons og Jets krydser klinger i London.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2021!

Der er i år to kampe i den engelske hovedstad og begge spilles på Tottenham Hotspur Stadium. Det er det første stadion i Europa, der er optimeret til NFL, og er bygget efter de bedste principper fra NFL-stadioner i USA. Blandt andet kan man sagtens genkende den ene fra Seahawks Lumen Field stadion i Seattle.

Den første kamp er opgøret i spilleuge 5 mellem Atlanta Falcons og New York Jets. Det giver muligheden for at se to af årets fire første picks i NFL draften, når Jets kommer med deres nye quarterback Zach Wilson og Falcons stiller til start med tight end Kyle Pitts.

Atlanta Falcons – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 10. oktober, 2021
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Udover de to nye spillere, så er det to spændende mandskaber, du kan opleve i London i oktober. Jets har udskiftet trænerstaben og har i det hele taget opgraderet truppen, og det samme kan faktisk siges om Falcons. Arthur Smith er kommet til fra Titans, og det bliver spændende at se, hvordan hans system passer til Matt Ryan og de andre etablerede stjerner hos Falcons.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, efter aflysningen i 2020 er han selvfølgelig med igen i 2021.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Køb dine NFL-billetter nu: Pris kr. 3595,-

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på, NFLs historie i London, og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

NFL-rejse med hotel og billet til kampen: Pris kr. 3595,-

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad. Skal du med i 2021, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Atlanta Falcons – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 10. oktober, 2021
Pakkepris: Pris kr. 3595,-

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2021.