Tennessee Titans var nede med 21-3 ved pausen, men sejrede alligevel med 22-21 på udebane mod Kansas City Chiefs.

Med aftenens medrivende sejr er Tennessee Titans klar til næste runde af slutspillet, hvor holdet enten står overfor New England Patriots eller Pittsburgh Steelers, såfremt de upåagtede Buffalo Bills slår Jacksonville Jaguars i morgendagens opgør.

Sejren kom i hus efter en fremragende præstation af holdets to angrebsesser, quarterback Marcus Mariota og running back Derrick Henry. Mariota sluttede kampen med 205 kastede yards og to touchdowns, hvoraf han selv greb det ene på spektakulær vis. Desuden leverede Mariota en række afgørende løb i tilspidsede situationer, som holdte liv i Titans’ angrebsserier. Derrick Henry sluttede med 156 yards og et touchdown.

Nederlaget er det sjette i træk for Kansas City Chiefs på hjemmebane i slutspilsregí, hvilket er den længste stime i NFL. Især holdets offensiv blev sat ud af spil i anden halvleg, hvor Titans’ forsvar overtog momentum. Det skyldtes blandt andet, at Travis Kelce måtte udgå med en hjernerystelse undervejs i opgøret, samt at Kareem Hunt slet ikke blev aktiveret.

Før aftenens kamp var Titans-træner, Mike Mularkey, ellers en yderst presset mand efter et par hårde uger før slutspillet, hvor Titans tabte tre af de fire sidste kampe. Med aftenens sensationelle sejr holder Mularkey formentlig liv i sin karriere som Titans-cheftræner.