Bagud stort efter i løbet af første halvleg præsterede Steelers et flot comeback, da de langsomt kravlede tilbage i kampen med hele seks field goals.

Det var to vidt forskellige halvlege i en kølig kamp i Cincinnati. Hjemmeholdet dominerede i første halvleg, men i anden halvleg overtog Steelers kontrollen og med bl.a. seks field goals hev de en 24-20 sejr hjem.

Mangel på disciplin forfulgte begge hold i deres dårlige perioder. Efter et field goal til begge hold, fandt Bengals først endzone, da Andy Dalton sneakede bolden ind fra 1 yard linjen. En position de var kommet i efter en pass interference-straf.

På Bengals’ næste drive udnyttede de et godt return til at udbygge føringen med endnu et touchdown. Denne gang var det Jeremy Hill, der sørgede for en føring på 17-3.

Inden pausen fik Steelers reduceret med to field goals mod et Bengals field goal, men det var efter pausen tonen ændrede sig. Efter fire lange drives i første halvleg fandt Steelers forsvaret nemlig melodien i anden halvleg. Bengals blev holdt til blot 38 yards og nul point i anden halvleg.

Det gjorde det muligt for Steelers at slide sig tilbage i kampen, selvom angrebet havde svært ved at finde end zone. I tredje quarter blev det til to 40+ yards field goal af Chris Boswell, og i starten af fjerde quarter scorede han sit sjette field goal og reducerede Bengals’ føring til blot 18-20.

Langsomt begyndte Bengals at gå op i limningen og flere og flere straffe sneg sig ind. Efter fire Bengals-penalties i streg slog til, og Ben Roethlisberger fandt slotreceiver Eli Rogers for et 24 yards touchdown. Med en misset two-point conversion var Steelers foran for første gang i kampen med en 24-20 føring.

Bengals kunne stadig ikke få noget til at fungere, og da de gav bolden tilbage til Steelers med seks minutter igen, så de ikke bolden igen. Steelers løb resten af tiden af klokken og sikrede sig den femte sejr i træk.

Resultatet betyder, at Bengals no endeligt ikke kan nå slutspillet længere, og Steelers fører AFC North med 9-5, én kamp foran et 8-5 Ravens-hold. Netop Ravens og Steelers mødes 1. juledag i et brag af en kamp, der kan afgøre divisionen.