Tampa Bay Buccaneers tog søndag aften imod Los Angeles Rams i en kamp, hvor der blev scoret touchdowns af både angreb og forsvar.

Jameis Winston og Tampa Bay Buccaneers bød sent søndag aften velkommen til Los Angeles Rams i Bucs’ første hjemmekamp i denne sæson. Holdene kom ind til opgøret med vidt forskellige oplevelser i bagagen. Værterne var blevet ydmyget i Arizona, mens gæsterne havde besejret Seahawks i en meget lavtscorende affære.

Rams havde inden kampen stadig ikke scoret et touchdown, men det ændrede holdet på dets første angrebsserie. Her fandt Case Keenum nemlig wide receiver Brian Quick for et 44-yard touchdown og en tidlig føring på 7-0 til gæsterne.

Los Angeles virkede til at have sat sig på kampen og fik straks bolden igen, men så kastede Keenum en bold til Buccaneers’ linebacker Kwon Alexander, der returnede bolden for et touchdown og en udligning.

Det touchdown ændrede fuldstændig kampens momentum. Tampa Bays angreb var pludselig flyvende, og med seks minutter tilbage af andet quarter tog hjemmeholdet en føring på 20-10 efter touchdowns fra henholdsvis runningback Charles Sims og tight end Cameron Brate.

Rams ville dog ikke lægge sig ned uden kamp. På Bucs’ næste angrebsserie interceptede det tidligere Tampa Bay-førsterundevalg, Mark Barron, Jameis Winston. Det førte til et kort touchdown-løb af runningback Todd Gurley, og så kunne gæsterne gå til pause kun bagud med 20-17.

I starten af anden halvleg kunne ingen af holdene flytte bolden. Det var først, da hjemmeholdets kicker Roberto Aguayo missede et 41-yard field goal, at Keenum og Co. igen vågnede op til dåd og marcherede ned ad banen, hvor Todd Gurley igen kunne løbe ind for et 1-yard touchdown. 24-20 til Rams.

Og herefter indtraf kampens afgørende øjeblik: Jameis Winston førte Tampa Bay ned ad banen til Los Angeles’ 13-yard linje, men så blev han sacket af Robert Quinn og tabte bolden, som Ethan Westbrook kunne løbe i endzone for et 77-yard touchdown.

Det chok kom Buccaneers sig aldrig rigtig over, og selvom Winston i slutfasen fandt både Brate og Mike Evans for touchdowns, måtte hjemmeholdet overraskende se sig slået 37-32. Det mest dramatiske til sidst i kampen var, at den blev afbrudt i 20 minutter på grund af torden.

Los Angeles er nu på 2-1 for sæsonen, mens Tampa Bay er 1-2.